Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5886 // "Politiker är smarta människor som bluffar, eller också är dom idioter som menar allvar?"

Morgondagen!

Det här med smarta människor kommer från några serierutor jag läste för en tjugo år sedan! På första rutan va det en man som satt och läste en tidning! På nästa ruta så sa han " politiker är smarta människor som bluffar, eller också är dom idioter som menar allvar?"
På nästa ruta tittade han upp från tidningen och sa, "Jag är rädd!"

Men man kan väl förstå det här för det e ju val snart! Jag tror att flera politiska partier har tittat på andra vinnade politiska partier hur deras vinnarkoncept ser ut, och nu försöker man härma det! Smart liksom! Testa ADHD, så vi vet var dom bor! ;)
Numera e ju tekniken bättre utvecklad så man slippet mäta skallar! Å vem vet, det kanske räcker med ett blodprov snart! (För det här med ADHD-test i dag e en lång och kostsam historia med utredninger osv, osv) Så ett blodprov vore bäst, och så in med nå't lugnande för dom som bor i utsatta områden! ;)

Och vad gäller andra kostnader så kommer nog elen att bli dyrare och att kanske elen även ta slut! Men då bör vi såklart få ett elbidrag! Så det ordnar sig nog! Och så har det varit varmt några dagar! För första gången så har temperaturen stigit till tjugotvå grader i vår källare! Temperaturen har aldrig kommer över tjugo grader på tjugo år i vår källare! Men många säger att det e inget att oroa sig för, det har varit varmt tidigare! Värmeperioder kommer och går på planeten! Så nu gäller bara att köpa planetmiljövänligt! Vi skall också köpa elbil, men vi har inte haft råd än! Det kanske vore bra att ha elbilsbidrag för de som inte har haft råd att köpa elbil! Litet som ett socialbidrag! Som det hette förr!

Alltså, mitt förslag är att ett elbilsbidrag skulle tillfalla dom som inte har så mycket pengar! Då skulle elbilsflottan växa snabbare! I alla fall i Sverige! De andra länderna får såklart skaffa egna elbilsbidrag! Vi kan ju inte exportera bidrag som vi exporterar el!
Och så en liten toppning med ett elkonsumtionsbidrag! Då kommer vi nog att klara framtiden tillsammans! :)

Och då bloggen ligger på en fotosida, så jag bifogar en passande fotografisk framtidsbild! Jag menar bara att regnet nog kommer snart! Så framtiden e vår! :)

/Bengan 

Ps. Nu kan det nog vara litet tokiga förslag här i bloggen :) men om man jämför med vad vissa politiker säger så tycker jag att jag ligger ganska rätt ändå! :) För dom är väl smarta som bluffar...? ;)

För alternativet vill jag inte tänka på!!

Inlagt 2022-08-13 09:06 | Läst 1189 ggr. | Permalink
Har nog blivit såpass smart nu att jag inser att jag inte begriper….

Är det klokt att gå över till eldrift i bilparken när vi inte har el?

Hur elpriset hänger ihop begriper jag inte heller, om vi inte importerar någon el ligger vi då på ett elpris under en krona eller ska vi ändå betala ett högre pris, baserat på Europapriserna?
Hej!

Lyssnade på Elin Röös igår, sommar i P1. Hon är civilingenjör, teknisk fysiker, och framstod som påfallande klar i knoppen. Forskar om maten och miljön och klimatet. Inte visste jag att vi människor och våra husdjur står för 96 % av däggdjursvikten på planeten.

https://smmi.se/96-procent-av-daggdjurens-biomassa-utgors-av-manniskan-och-manniskans-boskapsdjur-enligt-ny-rapport/
Jag undrar ofta hur många idealister vi har kvar bland politikerna, eller om alla numera ser det som hopp på karriärstegen. Vill man utveckla samhället, eller är det viktigare att utveckla sig själva?



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg