Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5872 // Gnesta-Planket!

Så va festen slut, och litet tomt er'e såklart! För det va mycket i går, hela tiden! Det var spännande bilder, spännande människor! Så tack alla ni som va där! Det va en häftig dag  som jag kommer att leva länge på! :)

/Bengan

Inlagt 2022-07-31 07:14 | Läst 1732 ggr. | Permalink
Fint "slutplank" (om det nu verkligen ÄR så illa...) blev det! Helt klart värt en resa, som en viss krogguide uttrycker sitt högstabetyg.

Och vare sig nu Gnestaplanket faktiskt är historia nu, eller åter kommer att likt fågel Fenix uppstå ur askan, så har det hela tiden varit just ditt verk, det är vi alla mycket medvetna om. Och att få leva länge på det minnet är dig väl unnat!

Ett djupt och hjärtligt TACK för denna din skapelse, som vi alla fått ut så mycket av genom åren! Och hoppas på ännu många återseeenden i andra sammanhang framöver!
Ser väldans fint ut! Och grattis till ett ytterligare ett gnestaplank, uppskattat av alla! Hälsningar/ Björn
Tack för allt Bengan ❤️
Hejsan. Kul att besöka planket igen. Fint väder, härliga bilder och goda vänner. Hälsar NL
Tyvärr kunde jag inte titta förbi, förkylning och så blev vi hundvakt igår. Och den lilla fröken gillar inte att åka bil eller för mycket människor.
Mvh Bengt
Tack för ännu ett trevligt plank!
Tyvärr kallade familjen så det blev ett kort besök för mig denna gång, men några trevliga samtal hanns ändå med. Alltid roliga och intressanta bilder i Gnesta, och en härligt avslappnad atmosfär.
Så synd att kommunen inte vill underhålla godsmagasinet. Om man gör sig av med allt som minner om tidigare verksamheter så tappar man ju historien. Hörde av damen i kassan att de skulle flytta för att det regnade in.
Hoppas det blir någon form av fortsättning på planket kommande år!



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg