Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5857 // Dagens Nyheter i fjällen, Gnesta-Planket och gräs!

En bild från förr!

Vad gäller fjällen, så har vi alltid ställt om DN dit! Fungerat bra, men inte i år! Jag fick ett mail från DN att allt va Ok innan vi åkte, men det kom ingen tidning på fjorton dagar! Försökte kontakta DN Kundservice, men det som fanns att tillgå va en blankett där man skulle trycka på datum/dag för saknad tidning! Gjorde det i fjorton dagar, meddelade även Kundservice att dom kunde ringa om dom hade problem! Jag fick ett automatsvar att man tagit emot det jag meddelat och skulle kontakta mig och även meddela tidningsleverantören att vi inte fått någon DN!
Men inget hände på fjorton dagar! Tala om svarta hål! ;)

Men väl hemma så får jag i alla fall ett mail, "Tack för att du kontaktar oss, men vi kan inte se att du har någon eftersändningsadress!"
Det e ju ganska bra såklart, för nu är vi hemma!

Men jag sände i alla fall ett mail, "för kännedom", till DN Kundservice, en kopia av det mail jag fått av DN tidigare att min eftersändningsadress var inlagd hos DN! Och att den adressen låg hos DN Kundservice i fjorton dagar tills adressen försvann i går!
Lite hjälp till DN fall dom haft datorhaveri typ! ;)

Och vad gäller annat, så växer sannolikt gräs mer när man vänder ryggen till! Vi har ju varit i fjällen under fjorton dagar och väl hemma ser tomten ut som en djungel! Så fort växer inte gäset när vi är hemma! Konstigt! Så det blev gräsklippning i går, och det gick bra! Jag menar, gräsklipparen startade nästan direkt!
Men idag halsont! Vet inte om det hänger ihop med miljöbytet, gräsklippningen eller vad det nu kan bero på! Så inga större trädgårdsarbeten på någon dag!
Och visst vore det skönt att inte ha så stor tomt, eller ingen tomt alls ibland! Vi får se hur det blir med det framöver!

Vad gäller Gnesta-Planket, så finns det nu en mycket stor chans att det blir det sista! Äntligen! Godsmagasinet står och förfaller, och möbel och prylförsäljningen inne i huset upphör i höst! Och vad gäller utställningen nu i juli, sista lördagen, så försöker jag få kontakt med kommunen om städning på kajen av godsmagasinet! Med det här moderna med e-post/mail och allt vad det heter, det har aldrig fungerat riktigt bra till kommunen, så jag får ta en promenad ned till kommunhuset igen! Och även det är tyvärr som en tröttande återupprepning!
Så ett förfallet godsmagasin, och med en okontaktbart kommun det kan vara en bra hjälp för att sluta med Gnesta-Planket! :)

Hur som helst, ny dag med sannolikt nya digitala äventyr väntar!
Men ännu ingen filmframkallning, med det e ingen brådska med det!
Och krisar det så har jag ju min iPhone!

Nog för nu!
/Bengan

Inlagt 2022-07-18 08:01 | Läst 721 ggr. | Permalink
Hej. Ska bli kul att besöka Gnesta på lörda. Hoppas många kommer. Hälsar NL
Svar från Benganbus 2022-07-18 08:17
Lördagen den 30:e! Kom inte för tidigt! :)
/B



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg