Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5855 // Målet och färden och att köra bil med farthållare

Alla kör vi bil olika, jag brukar ofta, när det går, köra med farthållaren! Då sitter jag och trycker på en liten knapp, som ökar och minskar farten! Jag tycker det är ett avspänt bilkörande! Men det gäller att hitta ett läge på vägen med bra flyt! Ofta med mindre trafik! Och ibland med en annan bil som håller ett jämt tempo som gör att det känns bra att tex. ligga efter den! När vi åkte från Grövelsjön hittade jag, eller vi, en så'n bil! Här e Gordon! Gordon höll ett bra och jämt tempo så det va bara att hänga på! Tack för det Gordon! :)

Vi byter om att köra såklart, och när jag kör så vill jag mest ha tyst, eller prata litet, eller hjälpa till med passagerarens korsord! Men den andra föraren vill ha musik! Och gärna sjunga till musiken! Det e klart att det hade varit skönt att få sitta i tystnad och vila efter att jag kört, men det här går också bra! Eller jag vågar inte säga något annat, för då kanske jag får köra hela vägen! ;) Skämt bara, det här går mycket bra! :)

.

.

.

.

Men visst kan jag få önska nå't, ibland, efter ett tag!

När vi startade från Grövelsjön vad det en del trafik mot oss, men nedåt va det ganska lungt! Och ju längre ner vi kom desto lugnare blev det! En ganska behaglig resa alltså! Och vi hade inga tider att passa! Och Gordon låg före oss nästan hela tiden! Som sagt, tack för ett bra sällskap Gordon!

Men nu en ny dag med nya utmaningar! Så efter fjorton dagars bortavaro blir det såklart gräsklippning!
Och kanske framkallning av film ikväll! ;)

/Bengan

Inlagt 2022-07-17 07:48 | Läst 602 ggr. | Permalink
Bra resesällskap är fint, både i och utanför bilen. Klipp försiktigt i gräset! Bättre att framkalla film i stället kanske?
Svar från Benganbus 2022-07-17 20:02
Ett bra sällskap är viktigt i alla lägen! Jag va tyvärr tvungen att klippa gräset, det växer fort när man vänder ryggen till! Och gräsklipparen startade direkt, skönt, för den har varit litet tjurig den sista tiden! Framkallning får det bli i morgon!
Mvh Bengan



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg