Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5778 // In i skymningslandet! ;)

Jag gillar den här bilden, därför repris!

Ok, till saken, jag har varit på sjukan och pratat! Nåja jag tycker om att prata med folk, även vårdpersonal! En frågvis patient e en bra patient har någon sagt! (Jag börjar såklart med att fråga hur mycket tid det är för varje patient! Se'n har jag koll på läget!) Och försöker även att vara påläst om de problem jag söker för! Det underlättar för vården! Man skall hjälpa vården! Så det blev ett bra besök i Nyköping idag!

Väl hemma med pupiller stora som tefat drar jag för gardiner och försöker läsa litet! Det går dåligt, så jag kollar vad det är på radio i stället! Hittar radioprogrammet Karlavagnen och ingresssen "Kör du till jobbet i en tre meter hög guldlackad Willysjeep, hämtar du barnen i en hotrod, eller semestrar du kanske i en prickig Hyundai med ögonfransar? Eller så ligger du inne med en toksänkt Seat Alhambra med kolfibervinge och defuser, eller bara en fin oskruvad Volvo 940 med låga mil? Programmet letar efter ovanliga människor alltså!

Fast ett har jag nog lärt mig, de här spännande, udda och ovanliga människorna, dom ser inte så udda ut, det udda och spännande det finns inombords! 
Och det udda och spännande, det dyker ofta upp när man lär känna dom! :)

Och vad säger man om de här med "guldlackad Willysjeep" då? För mig låter det som ett rop på hjälp! Se mig! Se så udda jag är! ;) Ett rop då man märker hur vanlig man egentligen är inombords! Om det nu e ett problem att vara vanlig! ;) Men man kanske ser med skräck på sina föräldrar! Så'n vill jag inte bli! Ok, jag tror man kan lära att leva med sitt handikapp och inte behöva gripas av panik! Om det här nu uppfattas som ett handikapp, att känna sig vanlig! ;)
Man det blir i alla fall en semafor för mig, "guldlackad Willysjeep" alltså, och då kan jag inte låta bli att undra, vad är det egentligen det här handlar om! :)

Vad annat i Rohan då! Inte så mycket, den här dagen får bli litet i skymundan! För vid ögonundersökningar så får jag ögondroppar som gör mig mycket ljusskygg efteråt! Men ta det nu lugnt, e det inte värre saker än så här! :)
Så i morgon en ny dag i Universum! :)
Väl mött!

/Bengan

Ps. Kände även för litet tröstkonsumtion i dag! Vårt behov av tröst som någon skrev! :)

Inlagt 2022-05-30 14:29 | Läst 1216 ggr. | Permalink
Belladonna användes ju av damerna en gång i tiden och självklart inte i Sverige utan nån depraverad trakyt nån annan stans (Italien) för att få stora pupiiller. Men belladonna funkar även på män, damerna har aldrig sett så bedårande som då jag fått belladonnadroppar.

Dom var duktiga på ögonkliniken här i Norrköping. Jag hade grå starr. Dom satte in plastlinser. Ofattbart att dom fick fokus att stämma, men det blev skarpt på oändligheten. Tyvärr så kollapsade ögonvården i Norrköping totalt strax efter. Chefen som var överläkaren på kliniken gick i pension och administratörerna nånstans i Regionen tog över, alla på kliniken flydde.

Bilden: Jag känner lite vibbar av Night Hawks!
Fantastiskt fin bild från någonstans i Italien, var någonstans? Även jag har opererats för starr, två gånger, fungerar jättebra med plastlinser, det är fantastiskt att det går att göra sådana operationer.



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg