Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5776 // Internet glömmer ingenting! Så tänk på vad du skriver eller visar! :)

Inget allvarligt, bara en koll! :)

Ok, det e väl ingen nyhet det här om oglömskan på nätet! Du har kanske försökt ta bort något olämpligt du skrivit någon gång i en kommentar, med det går inte riktigt! Även om det ser ut som det går! Det lagda ligger för alltid på nätet! När du som ung skriver något hetsigt, man e ju ofta hetsig med kort stubin som ung! Men efter några år vill du ta bort det här, eller ändra på formuleringen eller helt ta bort kommentaren! Men glöm det, det ligger där för evigt, även om du själv inte ser det!

I dag hittade jag något annat, intressant kanske, men även det skrämmande! ;) :)
Provade att skriva i Googles sökfält "fotosidan straight leica" och sedan valde jag bilder! Ok, varför samla på så många kameror, frågar säkert någon?
Nåja nu har det här pågått under ett antal år och alla kameror har jag inte haft samtidigt och de flesta kamerorna har jag numera sålt! :)
Så tänk på vad ni lägger ut på nätet! ;) :)

/Bengan

Inlagt 2022-05-13 08:37 | Läst 361 ggr. | Permalink
Goda råd! Har också tagit ett par EKG-bilder vid olika tillfällen - men de har aldrig kommit på nätet, och kommer aldrig att hamna där heller...

Till stor del verkar det här vara en generationsfråga; när jag ser vad yngre bekanta skriver om på FB blir jag ofta mycket häpen, det är saker jag själv aldrig skulle komma på idén att sätta under offentlighetens ljus.(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg