Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5766 // Sista dagen i fjällen, portåkning!

Foto: Christofer Martinsson

Sista dagen i fjällen va bra! Litet hårt i snön på morgonen bara, det hade varit -6  på natten! Efter att vi varit ute ett tag så mjuknade snön på ytan och det gick lättare att åka! På utvägen mötte vi några skateåkare, två ungdomar som inte fattade hur svårt det  är att åka i det här föret! Dom åkte nästan i bredd och småpratade, allt i ett mycket bra skatetempo! Vi mötte dom även på hemvägen, samma tempo och småpratande! Dom hade väl åk en mil på det här sättet! Vi förstod lätt att det här va en del av den svenska skideliten! Mycket intressant och lärorik upplevelse! :)

Amnars e det här lyxtid i fjällen, sol, mycket snö och i stort sett folktomt! Vi beställde kaffe och våffla hos Andersborg! Christofer va inte sugen sa han! Schyst som jag är så bjöd jag Christofer på en litens smakbit av min våffla, och då gick han också in och köpte en egen frasig våffla med hjortronsylt och vispgrädde! :)

På hemvägen blev det portåkning på flacken! Jag ville pröva min hyrutrustning! Funkade bra! Nu startar nästa problem när jag prövat på det här! Titta ut nya skidor och skor!

Nog för nu från fjällen! Hemkörning i morgon! Det bra vädret e slut här!

/Bengan

Inlagt 2022-04-24 21:02 | Läst 925 ggr. | Permalink
Härlig bild från fjällen, ser jätteskönt ut. Lite solbränna anar jag också. Supertur med vädret skulle jag säga, eller väl planerat kanske! Hälsningar/ Björn
Andersborg? Är ni i Tänndalen? Trodde det var Grövelsjön som vanligt...
Svar från Benganbus 2022-04-24 23:02
Tänndalen! :)
/B
tillbaka till eran innan vikkäppen....
Vilken härlig tur!
/N



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg