Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5759 // Mera från fjällen, med en del landslagsåkare!

Genom björkskogen i Telemarkssväng på äldre tävlingsskidor! För den nyfikne, skidorna heter Racing jag åker på och är från 1980-talet och helt värdelösa för telemark då dom inte har någon midja och bär inte i lösare snö! Men i spår går det hyffsat! Foto: Christofer  Martinson

Och uppe på fjället hade vi tidigare fått se imponerande skateåkning! SM i Lagsprint gick i  Bruksvallarna och flera av åkarna ”rekreationsåkte” före och efter tävlingen på samma bana som vi höll till på!  Vi diagonalade på ena kanten av banan dom skatade förbi oss! Men det va en upplevelse att bli omåkt av de här elitåkarna på så nära håll! Många gånger med ett ”Hej” som hälsning! Bug och bock liksom! Kan vara att Frida eller Stina åkte förbi oss vid ett tillfälle! :)

Fästvallan funkar, men jag börjar bli övertygad om att det finns lättare utrustning att åka på! Christofer, som jag åker med, har modernare grejer, och han måste vänta in mig då och då! :(  Så jag skall lära mig litet mer om olika skidtyper vad gäller Skinsskidor typ! Man måste hänga med i utvecklingen! ;)

Nog för nu från Tänndalen!

/Bengan

Ps. Och bloggar via iPhone 5S! Tror bloggverktyget inte gillar min Safariversion! Men efter ett tag och litet handpåläggning så går det!

Inlagt 2022-04-22 20:45 | Läst 608 ggr. | Permalink
Här var det action i nutid med strålande väder i fjällmiljö. Det ser mycket trevligt ut långt ifrån de motiv du brukar bjuda på. Ha en fortsatt fin fjällupplevelse.
Hälsningar Lena
Svar från Benganbus 2022-04-23 07:27
Omväxling förnöjer både i bild och miljö! :)
/B
Äsch, modernare grejor... Man åker väl för att det är kul och för att komma ut i naturen, inte för att hänga med varken utvecklingen eller Christofer! ;-)

Har aldrig hört dig resonera så där när det gäller kameror....

Men det var en kul Telemarksbild!
Svar från Benganbus 2022-04-23 07:26
Tack för stöd i skidåkningen! Och det e en fin tid i de sydliga fjällen just nu! Nästa vecka åter i selen! :)
/B



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg