Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5729 // Att släppa taget alltså! Eller att inte vilja släppa taget! ;)

Bild jag gillar trots att den e omodern!


Ok, nu e det så här! Ta sådant som fungerade bra förut, men som inte fungerar så himla bra nu längre! Och det kan då låta självklart att ge upp sådant som inte längre fungerar så bra! Men vi klamrar oss gärna fast vid gamla vanor, trots att vi vet innerst inne att de inte är bra för oss eller särskilt produktiva! I dagens samhälle förändras allt snabbare än någonsin förut! Det som var framtiden igår tillhör historien imorgon! Acceptera att det inte går att blunda för förändringar om du inte vill kvarlämnad i ett moln av damm! Släpp taget om gamla fördomar, värderingar och rutiner! Vänd ryggen till allt som inte längre fungerar! Ifrågasätt din tillvaro, dina vanor och rutiner!

Ja, det här e svårt och speciellt om det är sådant som du har investerat mycket tid, energi och pengar i! Men världen förändras och du måste förändras med den!

Ok, din tjänare hör, men om jag tycker det e kul med det som jag bör lämna?
Och då även fler och fler börjar fota analogt!
Vad göra? :)

/Bengan

Ps. Å en av mina övriga äldre rutiner det är att jag gärna fotar, och mycket, men framkallningen ligger efter! Stressade nutidsmänniskor anser att jag behöver ändra på det! ;)

Inlagt 2022-04-03 18:27 | Läst 906 ggr. | Permalink
Tala tjänare, din Herre hör... :-)

Ja alltså, när det gäller den egna hobbyn så är det ändå så att man skall vara herre i eget hus. Det är prylarna och annat runt det hela som får ikläda sig tjänarrollen!
Världens modernaste land (Sverige) har ju satt i system att bara titta framåt. Backspeglar behövs inte, tror vi svenskar, man tittar ju bara framåt!

(Dock inte å mycket längre än näsan räcker.)
Hej. Analogt foto .är fint och nödvändigt tycker jag.Gillar man det så plåta på!,
Mot nya bilder!
Bengt H.



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg