Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5723 // I dag en liten "ofarlig" och tyst digitalkamera! ;)

Nu menar jag inte mobiltelefonkameran, för den uppfattas ofta som "ofarlig", utan jag menar en mer riktig kamera! Och med ofarlig så menar jag att ingen reagerar då man fotar, inte ens då man e riktigt nära! Det enda problemet som kan uppstå, om det nu är ett problem ;) det e att nå'n frågar, "Aha, du fotar med film fortfarande!" för kameran ser faktiskt ut som en gammeldags kamera! Och då får jag förklara vad det är för kamera! :)

Annars inte så mycket annat, förutom att det myckna läsandet tar en del tid från fotograferingen!Men så blir det ibland!

Och fint väder i dag men litet blåsigt!

/Bengan

Ps, Tror jag har X100 noterad som min sista Dogmakamera i min profil! Och X100 kameran är knäpptyst när man fotar, just genom att kameran har en slags centralslutare! Och kameran här på bilden är en Fuji X100S som jag fått köpa av en god vän! Second Hand liksom! :)

Inlagt 2022-03-26 10:45 | Läst 1371 ggr. | Permalink
Hej Bengt.
Jeg har samme oplevelser med min X100F.
Du skriver: "Och X100 kameran är knäpptyst när man fotar, just genom att kameran har en slags centralslutare!"
Men du er godt klar over, at du også kan slå "slutarljudvolym" av totalt også med den "mekaniske slutare" ? Det er ikke kun med den "elektroniska slutare". Det virker i hvertfald på min.
Med mange venlige hilsener fra Erik.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg