Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5653 // Fotofikat på Viksängen! Och så Tårtan!

I går va det fotofika på Viksängens loppis! Mycket trevligt som vanligt! Det är vi varje tordag vid 14-tiden! Och det e självklart öppet för vem som helst! Det e ett praktiskt fikaställe, nära pendeltåg och med fri bilparkering! Hyffsade priser på fikabröd och vi får ett reserverat bord mitt i "biblioteket!" Vad mer kan man begära! Och för mig blir det bara tjugo minuter resa med pendeltåg och femton minuters promenad! Nu fattar ni resten va?

Ok, vi har ju fikat på Tårtan i dryga tio år, och det har varit mycket trevligt! Men för mig va det en pendeltågsresa på en timme med tågbyte! Men med tågförseningar, speciellt under vintern, så finns det roligare saker! Så nu efter dryga tio år så är Tårtan ett avslutat kapitel för mig! Inget är för evigt! :)
Men för er som vill fortsätta att fika på Tårtan, inga problem! Lätt som en plätt! :)

Annars rätt lugnt i Gnesta! Pelletsbrännaren går bra! De va litet olja i ett lager som behövdes!
Så peppar, peppar! ;)

I dag en analogfotopromenad i Trosa med fika!
Ha e fortsatt fin dag ni med!

/Bengan

Inlagt 2022-01-28 09:20 | Läst 672 ggr. | Permalink
OK, tårtan slut och ljusen utblåsta... Hjärtligt tack för det som varit, i alla fall! Vi är ju också ett gäng som fikar i Vällingby en gång i månaden och har riktigt trevligt (och nära hem...).

Och Viksängen gillade jag mycket vid mitt hittills enda besök, men dit kör jag bil med mina nuvarande gångproblem. Och då kanske jag avvaktar lite bättre väglag och längre dagsljus för nästa vända...



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg