Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5837 // "Much Ado About Nothing" :)

I går så hittade jag en bildalmanacka/kalender som jag gjort tidigare! Jag känner igen bilderna i alla fall!! ;) Kan väl så här i efterhand tycka att ett tema skulle ha varit bra i en sådan här almanacka! Typ häftiga svartvita bilder från 1960-talet! :) Fast ibland skall man inte fundera så mycket, utan bara gå på känslan! Å förresten, det här e ju månadsbilder, hur kul e det att se tunga mörka bilder under hela året!?

Ok, och så här va det, grannen och jag var i Locarno, Locarno ligger i Schweiz, och vi skulle strax ta tåget till Domodossola för att äta en pizza! Domodossola ligger i Italien! Det e en liten längre historia varför vi va i Schweiz, men nu skulle vi i alla fall åka för att äta en pizza, men det skulle bli, vad vi fattat, en intressant tågresa till maten! Och under vår väntan i Locarna på att tåget skulle gå, så tog jag bilden ni ser här ovan, "Svan på lugnt vatten!" ;)  Och att åka tåget, det va som att åka något på Gröna lund en lägre tid, det kittlar i magen nästan hela tiden! Och det blev en god pizza!

Här kan ni se litet av den tågresan!
Men att filma rak fram e fegt, de vore bättre att filma åt sidan, nedåt! :)

Vad gäller övriga bilder  i almanackan, så kommer några här!

.

När vi stod här vid vägen så kom en motorcykel och åkte förbi! På vänster sida, och han åkte på vänster sida tills han försvann i fjärran! Det var en äldre motocykel, engelsk, kan ha varit en BSA!

Ni som är litet äldre känner nog igen artisten! Och för den tekniskt intreserade, M Leica, Summicron 35 mm, jag hade inget annat på den tiden!

.

Ok, några sommarbilder va det även med i kalendern! Någon, inga namn, skall alltid bada, även om det är kallvatten! Jag tog såklart mitt ansvar och skötte båten under tiden!

.

 
Och här, en tung och mycket konstnärlig bild, som ett avslut i kalendern! :)

Och i går kväll framkallade jag två rullar HP5+  :)

/Bengan

Inlagt 2022-01-25 08:46 | Läst 940 ggr. | Permalink
Vi bär alla en Eugen A:son Renard inom oss.
/Gunnar S
Svar från Benganbus 2022-01-25 15:25
Visst e det så! :)
/B



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg