Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5642 // Mycket av bloggandet e på tomgång just nu! Det mesta e nog på tomgång!

Särna

Vad gäller tomgång, så handlar det mycket om Coronan! Vad gäller fotograferingen, så innefattar min fotografering ofta människor, och dom e det svårt att komma tillräckligt nära just nu! Men visst skulle det gå att hitta människomotiv, men det e nog litet inspiration som också saknas!
Och årstiden gör nog sitt till!

.

Men framtiden e vår! Hoppas jag!

Och DN blir bara tunnare och tunnare! Har jag sagt det förut? Men redaktionen vet i alla fall vad som säljer, det gäller att hålla läsarna alerta! Brukar tänka på när någon säger om Kvällstidningar typ, "vilker dj-a dravel dom skriver!" Media har mycket förfinade läsarundersökningar, dom vet vad som säljer, se'n kan vi tycka vad vi vill! Eller låta bli att läsa/köpa det vi inte gillar! Det e nog det enklaste! Men visst finns det dom som tar det här på allvar och kontaktar redaktionen!

I dag en biltur till tandläkaren, det e inte bara bilar som skall kontrolleras!
Och Contax G2 är min kamera just nu! Och det går sakta med fotandet, men hoppas att långsamheten betyder bildkvalitet! Hur som helst, en filmrulle räcker i alla fall längre just nu!

Nog för nu!
/Bengan

Inlagt 2022-01-19 07:31 | Läst 772 ggr. | Permalink
Fina fotohandeln i Särna... Hittade en egen bild från 2005 (går på nån minut om man jobbar digitalt...;-) ); det är lite omskyltat sen dess, och taket över entrén var fortfarande helt då. Men jag undrar om det nånsin är öppet, eller bara en museal rest?

Intill ligger (fortfarande hoppas jag, det är några år sen jag passerade) en uråldrig biograf av trä, som också får ses som ett rent kulturminne. Antar att du har bilder av det också, men där är inga skyltar kvar längre.

Och, hoppas du inte får körförbud hos tandläkarn!
En filmrulle räcker alldeles för länge numera så jag har börjat köpa 24-bildersrullar HP5+. Finns på Cyberphoto.
Men det är nog dags att damma av Rolleiflexen också. 12 bilder är en hel del det med i dessa tider =)
Oh, vilken fin fotoaffär! Och eternitfasad, det är K-märkt direkt. Finns inte många kvar, men håller gör de.



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg