Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5641 // Kort dags färd mot natt med ett boktips!

Vissa dagar gårt fort! Sannolikt för att det händer saker hela tiden! Så tror jag det fungerar i alla fall! (Jag hann i alla fall även blogga i morse) Se'n va det full rulle! Bilen till verkstaden, fått nedslag på bakromsarna! Vanlig fel sa verkstaden! Fel på bakbromsarna alltså, rost! Mycket beroende på att man bromsar för litet och kör för sällan sa verkstaden! Jag lämnade bilden 09.00 och sedan hem för att rensa pelletsförrådet! Det tar litet tid! Jag gör det med en dammsugare + en sotsug, men det e ändå svårt att komma åt i botten på förrådet! Sedan en lättsotning av pannan och en del annat på brännaren! På fredag skall jag köpa pellets!
Å så va det dags att hämta bilen enligt ett SMS! Verstaden hade även åkt till besiktningen så besiktningen kunde bocka av felet! Nu e det bara å köra ett år till, sa verkstaden! Det e en bra verkstad vi har!

Och så tillbaka till pelletsförrådet! Kopplade i alla sladdar på brännaren och startade upp! Nu går pannan! Och med en inbäddad lunchrast och en fikarast så va den här dagen nästan slut!

Och så boktipset!
Vi "hittade" en bok när vi dammtorkade bokhyllan i veckan! "Tio fotografer, självsyn och bildsyn!" av Anna Tellgren!
Läste en del intressant, bla. om Rosenlund!;)  Hittar ni boken på ett antikvariat, köp den!

Nog för nu!

/Bengan

Inlagt 2022-01-18 18:45 | Läst 648 ggr. | Permalink
Mycket läsvärd bok om en viktig tid och inflytelserika fotografer. Välskriven!
/Gunnar S (en gång i tiden Anna T:s bildmajje.)
Svar från Benganbus 2022-01-19 19:13
Boken innehåller mycket bra läsning! Och viktig information och historia för en svensk fotograf, tycker i alla fall jag! Och bildlärare för Anna Tellgren! Kul!
/Bengan



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg