Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5630 // Långfärdsskridsko och en del annat! :)

Gårdagens lunch! :)

Men Ok, kan väl förklara litet vad gäller speciallunchen! I förrgår tog vi en tur till en plats som heter Hållsta, Hållsta ligger utanför Gnesta! På gångavstånd liksom! Det är en fin badplats på sommaren!

.

Ni ser, fint va! Och det blev en fin fikaplats även nu på vintern! Och solen värmde faktiskt litet! Och då kom vi på att vi åker hit i morgon och åker skridsko såklart! Så det va bara att försöka leta fram skridskor och skor vid hemkomst! Och då jag städat i källarförrådet, så tog det tid att hitta grejerna! Konstigt, alltid när jag städar och snyggar till och lägger saker i ordning, vara sig det är i skåp, källarförråd eller i garaget, så blir grejerna allt svårare att hitta sedan!

.

Vad gäller gångvägen till Hållsta, så är det normalt lättgått, men nu va det annorlunda! Mycket pinnar och skräp på vägen! Det e bra med benlyft påstår någon!
Hur som helst, dagen efter så åkte vi skridsko på Långsjön vid Hållsta, och upptäckte att isen inte va så fin på nära håll, men det gick ändå bra att åka! Och då vädret va litet mulet så åkte vi efteråt till Gustafsvik för att fika! Men där va mycket folk så vi köpte två semlor för att fika hemma i stället! Och då det va två olika semlor, en saffran och en vanlig, så blev det en halv semla var! Och millimeterrättvisa så klart! Den som delar semlorna får inte välja först! ;) :)

.

För övrigt inga större nyheter förutom snön! Vad gäller DN så ser jag bättre om DN har kommit när det snöat! Jag ser spåren efter tidningsbilen redan från köksfönstret! ;) Vad gäller snön så misstänker jag att orienteringsklubben nu gör skidspår, så snart kan vi även åka längdskidor! Friluftslivet frodad i Gnesta! :)

/Bengan

Ps. Och fyra bilder kvar i Contax G2! Så snart även där!

Inlagt 2022-01-08 08:47 | Läst 714 ggr. | Permalink
Fint bildsvep tycker jag! Trean lite djupare än du brukar plåta, blev bra här.

Det där med att den som delar låter den andre välja är ett bra grepp! Om det tillämpades överallt skulle världen vara bättre.
Instämmer i Måns kommentar, fin vardagsserie! Särskilt tvåan med pinnnarna tilltalar mig. Bra tips med semlorna, dom har jag inte upptäckt ännu, hälsningar/ Björn



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg