Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5624 // Återblickar! Nostalgi eller vad handlar det om?

Det är en del återblickar på Tv just nu, om det gångna året, och om det gångna sportåret, osv, osv! Även Tv-serier finns om det förgångna, tex, "Vår tid är nu" osv!  Och nytt klädmode som är som förr! Å Julaftonen skall också vara som förr! Det verkar som om den tiden som varit ständigt lockar?

Även vad gäller våra prylar, fotoprylar alltså! Nya kameror, digitala, som ser ut som tidigare analoga kameror! Med filmsimuleringar typ Tri-X osv! Och flera fotografer har ävet stannat i det som varit, typ analogt alltså! ;)

Det räcker inte bara med nyheter utan det skall gärna var med ett utseende eller tänk som påminner om förr! Köp ett nytt 1940-tals kök på IKEA! :) Å e inte det här nostalgi, så vad är det frågan om! :)

E nutiden inte tillräckligt bra? ;)

Å nu e bloggtiden slut för mig, det har gått en dryg halvtimme, för jag satt och läste DN samtidigt som jag skrev och tiden bara gick!

/Bengan

Ps. Vad gäller bilden här ovan! Fråga mig inte varför jag sparat tidningen i en pärm tillsammans med några äldre fototidningar! För det vet jag inte! :) Intressant e det i alla fall att läsa tidningen! Och DN e såklart tunnare numera!

Inlagt 2022-01-03 08:28 | Läst 858 ggr. | Permalink
Det är väl för att så mycket annat är tunnare numrera?
30 öre i lösnummerpris en tisdag 1961 motsvarar 3.66 i dagens penningvärde. Jag vad kostar en lite tunnare DN idag?
Svar från Benganbus 2022-01-03 14:33
40 kronor kostar en DN vardagar! :)
/B



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg