Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5583 // De e en fin tid nu, så njut så länge den tiden finns kvar! Black Friday tex! ;)

Blåhammaren 1980

Allt har sitt slut, sommaren, fina höstvandringar och en del annat som vi nog alla går och tänker på då och då! ;) Inget är för evigt liksom! ;) Jag läste nyss om Black Friday, som verkar ha spridigt sig över hela planeten, och så har jag följt klimatmötet i Glasgow, och även läst att flygtrafiken kommit igång efter Coronan och om skogsaverkning i Brasilien ökar osv, osv! Mao, det mesta e som vanligt, fast kanske litet mer, eller bättre, det beror så klart på vad man tycker e viktig!

Men det här med uppvärmningen av planeten, kan det komma in i diskussionen då? Några tolkar det som en naturligt uppvärmning, inget att bry sig om liksom,
andra väntar på något! Man kanske kan köpa litet kul grejer medans man väntar! ;)

Jag har tyvärr min åsikt klar, man kan inte göra så mycket åt det hela, marknadskrafterna är för starka!  Då återstår det bara och njuta av  den tid som e kvar! :) Så nu en promenad i den fina senhöstdagen! Och som sagt, inget e för evigt liksom!

/Bengan

Inlagt 2021-11-23 12:35 | Läst 1067 ggr. | Permalink
Ja, vad gör man? Själv har jag minimerat det dagliga nyhetsflödet, för att spara mig själv. Läser endast sådant som tangerar egna intressen.
- hawk
Ja njuta av tiden är nog det man måste hur som. Skall se på James Bond ”No time to die”ikväll. En sorts kämpe mot alla onda krafter ;-)
/MA
Ja om uppvärmingen av planeten, är det en naturlig uppvärmning är det väl rätt kört för barnbarnen,. Är det något vi själva är orsak till är det finns det väl en möjlighet att hantera det. För oss, och barnbarnen. Kan man tänka...
syntax 2021-11-23 19:00
Där satte du fingret på en springande punkt Gunnar!
Många som talar för att det handlar om en naturlig uppvärmning, hävdar underförstått att "då är det ju grönt". Det är det, som du påpekar, inte alls - det nog då som det är riktigt illa.

Resten får vi ta någon annan gång... :-D



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg