Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5578 // Vissa dagar blir det faktiskt himla körigt!

Först skall jag gå till frisören och sedan skall jag gå på Systembolaget! Eller om jag skall ta Systembolaget först... ;)

Visst e det på skämt det här, men det finns nog en del korn av sanning, det blir litet körigt när man blir äldre, eller världen blir mindre i alla fall, så kanske man kan säga! Men jag tror man kan hålla undan den här lilla påsmygande minskande världsbilden genom aktiviteter typ fototräffar och liknande! IRL alltså! På fototräffarna där får man så man klarar sig! ;) Tex, att försöka berätta om Beowulfkvädet i den kackelröra som oftast pågår om den senaste kameramodellen typ! ;)
Det kalla jag för hjärnträning, eller en intellektuell utmaning! Utmaningar i bra för hjärnan! 

Vad gäller Beowulf, så vidhåller jag att det är en allmänbildningsfråga! :) Vårt nordiska arv som alla bör veta om! Sagan om Ringen, den kan ju alla, den har man ju matats med sedan barnsben! Men att titta litet på sidan om "The Mainsstream", typ på Beowulf, det e få förunnat!
Vad skall det bli av ungdomen! ;)

Nåja, de här utmaningarna att försöka utbilda mänskligheten, det håller i alla fall mig igång! Även att sälja in det analoga fotandet med Leica och Zeissoptik, och en del annat viktigt för mänskligheten! Vi har våra uppgifter här i livet! Oftast självpåtagna!
Och tur e väl det, annars blev det bara Sagan om Ringen och digitalfoto! ;)

Vad gäller framtiden, så blir det ett Gnesta-Plank i år! I år igen, säger säkert någon! Ja tänk va, i år igen! ;) Jag tycker det e mycket kul med Gnesta-Planket!  Så visst kan det här uppfattas som litet egoistiskt av mig, men det bjuder jag på! :)

Ok, det va det om det, och som sagt, det blir aningen stressigt i dag, så nu måste jag sluta nu! Klippning 15.00!

Ha en bra fredag ni med, men stressa inte!

/Bengan

Inlagt 2021-11-19 08:50 | Läst 979 ggr. | Permalink
Så är det alldeles definitivt, det blir lätt körigt :-). Mycket njutbar bild! Hälsningar/ Björn
Jag kommer snart att ge mig i kast med ännu ett Tolkienverk, Silmarillion. Det var nära 40 år sen sist, Jag gav bort boken när vi flyttade till Stockholm men den finns på Vällingby bibliotek. Beowulf har jag aldrig läst men jag har känt till det lika länge. Köpte nyligen ett ex från Bokbörsen. Den tar jag nog senare. Den verkar lite svår av dina bloggar att döma. jag ska bara avsluta boken om Hitlers Danmarksbilder. Danska är inte mitt modersmål men det går ganska bra ändå.
Mycket goda nyheter med Gnestaplanket! Minst av allt är det "egoistiskt" att jobba som du gör med något som så många får glädje och behållning av!

Men, i ÅR? Menar du inte till sommaren?

Och, ta du Systemet först! Efter 15 en fredag är det inget kul att köa där...
Svar från Benganbus 2021-11-19 16:23
De va litet stressigt o dag, två ärenden samma dag, därför felskrivning :) Gnesta-Planket blir sista lördagen i juli 2022!
Planering för GP redan Pg!
/B
Ps. Tog Systemet först! :)
ztenlund 2021-11-19 19:54
Du får nog fylla på med en tvåa till, i alla fall om det ska komma folk som inte kör specialutrustad DeLorean. ;)
Svar från Benganbus 2021-11-19 22:57
Tack för korrekturläsning,
det har varit mycket i dag! :)
B)
Ps. Tack för tipset om DeLoreanen, hade nästan glömt den! :)



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg