Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5577 / Idag Viksängen! Och här en bild från Tårtan! Eller Puck som det hette då!

M Leica med 28 mm och Tri-X

Två fotofika efter varandra! Tårtan i går och Viksängen i dag! Men det är trevligt! Att åka in till Tårtan kan dock kännas litet segt för där finns risken med förseningar och annat strul i tågtrafiken! Speciellt när man skall åka hem, då anslutningstrafiken till Gnesta efter en viss tid på kvällen bara går en gång i timmen!

Till Viksängen e resvägen bättre! En kort pendeltågsresa från Gnesta till Södertälje Centrum och se'n en skön promenad! C:a fyrtio minuter totalt! Och skulle det bli helt stopp i tågtrafiken, så skulle jag kunna bli hämtad med bil! Det e litet svårare att bli hämtad från Sth C!

Vad gäller Tårtan eller Puck som bilden här är tagen på, så har jag tagit fler bilder på kvinnan! (Jag har visat en av de här bilderna tidigare) Hittade fem något olika bilder på en äldre hårddisk! Jag hade nog "regisserat" litet vid fotograferingen! :) Och en av de här bilderna dammprickade jag nyss i PS! Så det bör ha varit en annan bild jag gjort kopia av! Tror jag! :)

Vi talade faktiskt om damm på Tårtan igår! Damm på negativ alltså! Numera blir det bara ett litet enkelt pyssel i ett bildbehandlingsprogram för att pricka bort  damm! Annat va det förr! Så jag tycker det har blivit enklare att fota analogt! I alla fall för mig! :)

I morgon nya analoga äventyr!

/Bengan

Inlagt 2021-11-18 19:47 | Läst 728 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg