Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5545 // Fredagsmys i timmerkojan!

Med läsning och en bra öl! Läsningen beror delvis på att jag tycker det e för många "barnprogram" på Tv trots den sena timmen! ;) Nåja, den som har fler kanaler än vi har bör säkert kunna hitta nå't bra att titta på! Men läsning kan även vara intressant och trevligt! Jag fortsätter läsa vad gäller Beowulfkvädet! Det finns mycket att läsa om och runt omkring det här kvädet! Och jag tror att vi håller på att ta tillbaka det här kvädet från England, i alla fall handlingen, till den plats där det hör hemma, hos oss i Skandinavien!

Å så va vi på bio i går i Gnesta! Det finns en filmklubb här! Vi såg en engelsk film, "Sorry We Missed You" av Ken Loach!
Klart sevärd! Rekommenderas!

Vad gäller i övrigt i dag, så va det en hel del att göra, för det e ju fredag! Vi tog i alla fall en liten rast vid 14-tiden, och gick ned till badet i Klemmingen för en eftermiddagsfika i den nedåtgående solen sken! De va bara vi där, badsäsongen verkar vara över! Fotade litet med Contax G2! Bara slutarljudet på G2:an skänker mig ett inre lugn! :)

Så nu läsning och litet läppjande på ölen! Blev imponerad av den är ölen! En av de bättre mörka jag druckit! Så även här en rekommendation!

 Ha nu en fortsatt fin fredagskväll!
/Bengan

Inlagt 2021-10-29 21:42 | Läst 2017 ggr. | Permalink
Jo, Thurbo Stout är en favorit även här. Dom kan ett å annat i Dalarna...



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg