Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5509 / Att lagra öl!

Människan lever icke endast av fotografi allena! Utan det finns andra saker i livet, tex att lagra öl! :) Men rätt öl! :) Jag har den här mörka ölen som min favorit och den har kommit varje år! Men i ett begränsat antal! Så det gäller att ha kontakter med det lokala systembolaget! Och nu har den kommit igen och lugnet är åter i Gnesta!

/Bengan

Ps, Efter två till tre år i källaren, så blir den mildare och ännu godare! :)

Inlagt 2021-10-02 11:16 | Läst 974 ggr. | Permalink
Snygg bild och snygga tillbehör och snygg kamera skymtar!

(Jag försökte vänja mig vid Stout i England men lyckades inte. Produkten gjorde faktiskt ont i munnen. Den var väl inte källarlagrad. Så det blir andra sorter för min del. Nu finns t o m nästan alkoholfria Staropramen, perfekt om man ska köra bil - fast visst blir det en vanlig lättöl ibland.)
Vilken slump! Just idag har jag ett par Thurbo Stout (Oppigårds) som väntar. En av de bästa i sitt slag enligt mig (lite mild och söt, "chokladporter"). Duger redan nu, men skulle säkert bli ännu bättre på lagring.

Och just nu bakar min fru Schwarzwaldtårta...
Det är väl en fördel att vara analogfotograf och van med att allt tar sin tid, som t.ex från att man laddar kameran tills man har en kopia i handen, om man skall lagra sin öl och vänta i några år innan man korkar den ;)

Tommy S.



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg