Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5503 / Idag återvinningsdag! Eller träning i cirkulär ekonomi!

Det är nog det som e en del av vår framtid, att använda saker längre, och sedan återanvända! Nåja, vi får nog pussla en hel del också, för allt nytt e inte skräp, men den gamla konsumtionslivstilen den har inte framtiden för sig! Och det här är även en generationsfråga! Läste om det tyska valet i DN, och där ser man det tydligt!
.

En släkting håller på att rensa för flytt och kom med en kameraväska och sa, "kolla om det kan vara något annars kan du väl slänga det?" Så jag kollade! :)
En Canon T70 med optik! De va "nya" grejer för mig så det va bara å Googla! Men allt verkade funka efter att jag satt i två batterier! Uppladdningsbara batterier såklart! :) Får se om jag provar en rulle film eller säljer kameran på någon loppis! Det har ju blivit litet trendigt för en del fotointresserade ungdomar att pröva på riktigt fotografi! :)

/Bengan

Ps. Vi hade en loppis i närområdet i helgen, också att bra sätt att försöka återanvända en del saker! Men jag hittade tyvärr ingen Leica! :)

Inlagt 2021-09-28 11:06 | Läst 1530 ggr. | Permalink
Mycket snygg kamera och för 35 år sedan hade jag en Canon T70 som blev en efterföljare till Canon FT som tjänat mig troget i 17 år men jag föll för frestelsen att satsa på något modernare. Det var ingen besvikelse och den fick följa med på en resa till Madeira där den kom till sin rätt bland blommor och kuperat landskap : https://www.fotosidan.se/gallery/viewpic/153297/1198049.htm
Ha det gott/Stig
Svar från Benganbus 2021-09-28 17:50
Tack för den fina bildvisningen Stig! Man blir något sugen på att åka till Madeira! :)
Mvh Bengan
Hej Bengan det här är ingen resebroschyr men jag blev nog mycket överraskad av vad den lilla ön i Atlanten hade att erbjuda, men det blev en resa över förväntan så ta med din livskamrat på en fin resa till Madeira någon gång.
här kommer en till länk: https://www.fotosidan.se/blogs/sticans-blogg/om-en-resa-till-madeira-for.htm
och här kommer del 2: https://www.fotosidan.se/blogs/sticans-blogg/nu-fortsatter-resan-till-madeira-for.htm
Ha det gott/Stig
Svar från Benganbus 2021-09-29 15:44
Tack för mer fina bilder och reklam för Maderia! ;) Maderia har faktiskt varit på tapeten hos oss tidigare! Så vi får se när resandet blir litet normalare!
Mvh Bengan



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg