Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5416 / Vandringsleden översvämmad! Vad göra? ;)

Nåja. den som varit med förr ser att det här är vinterleden, som ofta går rakt på! För på vintern e de mesta fruset! :) Men man vill gärna gå vinterleden även på sommaren, just för att den går rakt på! Men ibland går inte det, som här, då får man gå runt liksom! Och längst bort i horisonten är Norge, med de bästa vandringsstigarna och högsta bergen! Tyvärr är Norge stängt! Och de två topparna i ett högtrycksdisigt fjärran, det är Rendalssöln!

Vi va i Lövåsen i dag och gick mot Foskdalen, och efter några kilometer på leden passerar man ett antal små badtjärnar! Men när ni går leden och ser skylt, en liten skylt alltså, "Fjällbad", gå i stället vidare några hundra meter på leden  så kommer fler små tjärnar och icke så välbesökta!

.

Vissa e nog mindre sjöar, som den här! Men det är även fina rastplatser! Och som vanligt, vi va sen't ute på fjället, och va sent hemma! Men vad e problemet, det e ljust minst fram till klockan 23!

I morgon proviantering i Idre! Vätska och mat börjar ta slut!

Nog för nu och god natt!
/Bengan

Inlagt 2021-06-28 23:27 | Läst 1946 ggr. | Permalink
Det där med att följa kryssleden och att det inte fungerar på sommaren blev vi varse om för en del år sedan i Tänndalen. Blev ganska blött efter ett tag och plötsligt ledde leden rakt ut över en sjö. Ingen sjö man vadar över precis. Åter på boendet så berättade de att vi ska följa de rösade lederna och då gick vi torrskodda resten av veckan.
var ju bra att kunna.



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg