Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5377 / Kampen går vidare!

Kampen att fotografera upp en testrulle film alltså! Jag har svårt att fota hus eller natur, jag vill gärna ha människor på bilderna! Å att då försöka ta porträttliknande bilder! Som på bilden ovan, även om porträttet här e litet dolt! ;)  Nu vore det såklart bättre att fota digitalt, om man vill se resultat snabbt! Så varför fota med film då? Bra fråga, men på vissa frågor finns det inga bra svar på! Hur som helst, på onsdag så e det fotofika i Järna å då borde det vara läge för några porträttliknande bilder! Så tills dess, så spar jag litet på FP4:an!

I dag blir det litet annat också, förutom bloggen, regöring av pelletsbrännaren på Pelletspannan typ! Det e som service på en liten jetmotor! :) Jag skruvar loss motorn från fästet, lyfter in den i serviseverkstaden (Den e faktiskt tung) plockar isär den, rengör, och sätter ihop, och provkör!

Nog för nu!

/Bengan

Ps. Men visst borde man väl kunna köra en bil på pellets? Ångbil typ! :)
Å kolla här va jag hittade! https://www.atl.nu/teknik/med-pellets-i-tanken/

Inlagt 2021-05-03 09:48 | Läst 408 ggr. | Permalink
I min fotoklubb får vi olika teman att fotografera. Anledningen är att plåta något annat än det man själv är intresserad av. Att fotografera utanför "boxen", att lämna sin komfortzon. Mvh Wolfgang
Hej Bengt
Dax att uppfinna nått. Som gengas eller liknande?
Ha det gott.
Jerry
Skön bild, Bengan.(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg