Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5364 / Eftertankens kranka blekhet liksom!

Så här skall det inte se ut alltså!

Vad gäller krankheten, så ni som kan er Hamlet vet var det kommer ifrån! Å när man e ung e man odödligt! Tiden är oändlig! Faror finns inte! Konsekvensoförstånd ingår i bilden också! Läste att det bör komma uppåt 35-årsåldern, att bättre förstå konsekvenser alltså!
Ok, jag skall komma till saken! :)

För en fem, tio år sedan visade jag en bild där jag hade ett bandage på örat! Jag såg väl ut som Döbeln vid Jutas! Jag hade gjort en liten operation på örat!
Å vad kommer konsekvensoförståendet in då? Jo, jag har arbetet som skidlärare en gång! Å att ha mössa, glöm det! De va bara solbriller i stort! Minimalt med solskydd alltså! 40 år senare dyker det såklart upp en liten röd prick på örat!

Nu är det andra gången, eller tredje som jag tar bort en liten förändring på örat! Dom här små förändringarna bör tas bort alltså! Så jag va på kirurgen i Nyköping i går! Å de e såklart på det öra som jag mest ligger på när jag sover! Vad annars! Så idag e jag litet grinig då jag sovit dåligt i natt! Så det blir väl några nätter till med litet halvdålig sömn! Och stygnen skall min privata hemvårdcentral ta bort i slutet på veckan!

.

Håller på med litet huspyssel under tiden! Byter fjäder i ett dörrlås! Ni ser fjädern som är av! (Vi va inne i Stockholm i veckan och handlade en ny fjäder)

Nog för nu!
/Bengan

Inlagt 2021-04-17 13:04 | Läst 1276 ggr. | Permalink
Tja! Funkar inte fjädern från slutaren från en Kiev?
Öppet mål kunde inte låta bli ;)
Ni får ha en trevlig helg :)
Svar från Benganbus 2021-04-17 13:25
Öppna mål skall användas! :)
Trevlig helg tillbaka!
/B
Jag trodde först att det var slutaren till Din ryska kamera! Även här öppet mål!
:-) Mvh Wolfgang
Svar från Benganbus 2021-04-17 17:52
Ingen målvakt här inte! ;)
/B
Ps. "Ryska kameran" e en tysk konstruktion! ;)



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg