Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5338 / Fotografi är en tekniksport såklart! Och ett ärende till Nyköping och Trosa!

Teknik lockar och är ofta intressant! Kanske mest för grabbar! Och fotoföretagen jobbar såklart också på det här med teknik! Kanske mer än nödvändigt för att ta bilder! Jag är just nu inne i 1930-tals kameratekniken! Eller rättare sagt, jag har ett återfall i 1930-tals teknik! Stor respekt för vad dom kunde redan då! ;)

För övrig så hade jag ett ärende i Nyköping! Och det va mycket bra logistik på Vårdcentralen där jag var, det tog max tio minuter från det jag gick in och att jag gick ut i solen igen! Skönt att det här e Pg!

Se'n åkte vi till Trosa för att kolla om Ramslöken också e Pg! Det är den! Pg alltså! Och efter skogspromenaden för Ramslökskoll uppsökte vi ett fik och tog en latte med ostmacka och kanelbulle! Tog även några bilder med Kiev-kameran, så snart e rullen slut! Innan vi lämnade Trosa så blev det inköp av en flaska Trosa Punsch! Rekommenderas!

/Bengan

Inlagt 2021-03-25 20:44 | Läst 865 ggr. | Permalink
Du har fått en senare Batch/LOT än jag! Båda börjar på E, ditt har lite högre bokstav/nummer. På mitt kort står Tidigaste datum för 2:a dos. Det datumet är ifyllt, jag är inbokad idag. På ditt står Senaste datum för 2:a dos och allt överstruket. Tidigaste datum verkar mer logiskt eftersom man hela tiden sagt att det ska vara mellanrum.
Svar från Benganbus 2021-03-26 11:48
Tror man även har ändrat litet på när andra sprutan skall/kan ges! Det sker väl en utveckling under Covidresans gång även här! Hoppas jag! ;)
B)
Måns H 2021-03-26 18:46
Jag fick andra sprutan idag. Samma Batch/LOT som du! Den där formuleringen kan ju bero på precis vad som helst, förhoppningsvis att utveckling sker!



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg