Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5272 / Det va en hyffsat spännande Tv-serie, fast slutet va litet overkligt! ;)

Jag har följt en Amerikansk Tv-serie under några år! Tycker serien varit bra, stundtals i alla fall, men kanske inte så himla spännande hela tiden, litet av parkteater liksom, men ofta mycket burlesk, å det gillar jag! Och det händer saker i serien som såklart inte skulle kunna hända i verkligheten, men det får man stå ut men när det gäller Tv-fiktioner! Det e väl slutet på serien som jag tycker det spårade ur för mycket! Litet för mycket fantasi inlagd i slutet liksom! Man måste nog ändå som Tv-serieregissör hålla koll på vad som skulle kunna vara litet realistisk och inte spåra ur helt i händelsen!

Skall berätta, serien handlar om en Amerikansk president, och på slutet då han har förlorat makten så skall hans anhängare göra en form av palatsrevolution och inta Capitolium! Men då blir det mest Bananrepublik alltså! Men Errol Flynn i huvudrollen! (Skoj bara)

Och tycker att författarna till den här Tv-serien ändå inte riktigt fattat den nuvarande verkligheten i USA! Tror dom att en folkmassa skulle kunna ta sig in i en av de mest välbevakade husen i USA, Capitolium alltså! Hallå! Det blev nog allt litet för mycket cowboysfilm av det hela på slutet! ;)

Men så här, USA som har världens bästa spaningsteknik och vapen och övervakning som nästan ingen annan stormakt har, skulle dom inte kunna klara av att fatta att nå't e Pg? Hört talas om telefonavlyssning och internetavlyssning och även manuell spaning, typ infiltrering? 
Och se'n när dom kommer, demonstranterna alltså, att inte kunna stoppa dom som e på väg uppför en trappa!
Har ingen av vakterna sett filmen om Pansarkryssaren...(vad den nu heter)

Synd att en så'n hyffsat bra Tv-rulle skulle ha ett så'nt klantigt slut och overkligt slut! Sånt här skulle aldrig kunna hända i verkligheten!
Då skulle USA skämmas ögonen ur sig!

Nog för nu!

/Bengan

Inlagt 2021-01-08 15:26 | Läst 1577 ggr. | Permalink
...Potemkin
Bravo!

(Men så får jag inte skriva, då säger FS: "En längre kommentar måste skrivas". Tänk, vad mycket bättre det blir då!???)
Som man brukar säga: Ofta är verkligheten galnare och mer otrolig än dikten...(eller hur man nu brukar formulera det).
/T
Jag tycker nog att den där serien spårade ur redan från början. En sådan person (efter det man sett av honom tidigare) skulle aldrig kunna bli president. Slutet var ju helknasigt när karln på nåt sätt verkade ge upp, men ändå inte erkände valförlusten och dessutom vägrade att deltaga i installationen av den nya presidenten - något som i verkligheten tydligen bara hänt en gång.

Skönt att det bara var på teve!
Hej
Jag har också följt den serien, tycker kanske det är skönt att det var sista säsongen nu. Men lite tråkigt, det har ju onekligen varit rätt underhållande, fast helt verklighetsfrämmande. Håller absolut med om att slutet var helt overkligt. Man undrar vem som skrev det manuset.
Håller med hela beskrivningen av programmet, ett bedrövligt skådespel/pajaseri som också jag sett, med presidenten i huvudrollen för det hela. Och själva slutet var just så överdrivet så det nästan inte blev trovärdigt. Sen kan man tycka om landet USA precis som du gör, det hade naturligtvis inte hänt i Ryssland, Kina eller Nordkorea. Dom har också bra avlyssningsgrejor och en hel del vapen och använder en del när det passar, Kina kör tex med ansiktsigenkänning i stor skala. Där har dom så att säga pli på sina undersåtar, dom gör som man vill så att säga, även om det blir ett och annat misstag i Korea. Eller så gör man som i Vitryssland, förlåt Belarus. Själv är jag väldigt glad att USA inte använder sina vapen- och spaningsförmågor i samband med val, det skulle kunna tolkas som en indikation på att dom faktiskt gärna se valen somöppna fria val. Och pratar vi generell handlingsförlamning finns det massor av bra exempel på närmare håll.Hälsningar/ Björn
Det där är väl inga originalfälgar på den Duetten?? Fake news!!
/B



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg