Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5254 / Hösten närmar sig...

Å då e det dags för litet pyssel i pannrummet! Sotning av pannan och rengöring av pelletsbrännaren! Jag hittade inte mitt vanliga andningsskydd som jag använder när jag sotar, så jag fick ta ett annat skydd! Men jag tyckte det va svårt att andas när man rör sig i det här skyddet! Och så blev det fuktigt inne i skyddet!

.

För övrigt va vi ute i dag igen! I ett naturreservat vid Tullgarn! Helt folktomt! Å varmt blev det! Och efter promenaden så va det dags för fika med utsikt!

.

Har ett litet projekt Pg! Kanske....
Urverket på en väggklocka har lagt av och det e en fjäder som gått av och en axel som e böjd bla! Det här e en ganska vanlig Junghans-klocka så det e inga dyra grejer! Så under tiden jag funderar, så har jag satt in en batteriklocka i lådan till vägguret och hängt pendeln på plats! Pendeln hänger stilla alltså! :) Men allt ser äkta ut! Och den visar tiden!

.

Bra va! :)

.

Å jag fortsätter att fota med Contax G2 ett tag till! De e en kul kamera, så nära en AF-digitalkamera man kan komma! Å så låter slutaren fint också! Å spolar tillbaka filmen auto, det gör den oxå! :)

Nog för nu!
/Bengan

Inlagt 2020-09-03 19:40 | Läst 1123 ggr. | Permalink
Det där ser härligt ut. Det spöregnade här i Eskilstuna. Men imorron blir det en runda på stan. Motion och kanske nån bild till bloggen.



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg