Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5237 / "F-n Bengan du måste hänga med i utvecklingen! Det e viktigt för att kunna fota! :)

Vacker bild!

Det e viktigt att "utvecklas" annars hänger man inte med! För man kan ju kanske stagnera genom att använda sina gamla fotoprylar för länge! (Även om dom bara e fem till tio år gamla och funkar bra) Det nya prylarna e ju både bättre, skarpare och inte minst mycket snabbare! Kortfattat, det går fortare att ta bilder med nyare teknik! Och det blir många fler bilder! Väldigt många fler! :)

Nu skulle jag kunna skriva en hel del om hur styrda vi är av det kommersiella samhället, hur smart insäljningen görs, och hur inblandade vi alla är, utan att vi tänker på det! Därför skriver jag inget mer om det här, för då brukar det bli ett dj-a liv, typ "Hur himla bra e du själv då!" ;)

Så jag låter bli att skriva om det här som sagt, och visar en bild på något vackert i stället! Bara för att få fortsätta å vara med i kamratgänget på nätet! (Nu har jag plankat det här "vara med tänket" litet ur "Knutar") Å vad gäller vacker bild, vi har säkert alla litet olika smak, men min smak e bra!

* Det här med "Knutar" i texten ovan va litet långsökt det tycker även jag! ;) Så här i en tidigare blogg finns en förklaring! Bläddra bara ned en bit i bloggen så hittar ni R.D. Laings bok Knutar!

Men som sagt, och märk väl, att jag har inte skrivit nå't om det här, och tycker ni det ändå det, så e det nog fantasin som skenar iväg hos er! Ni läser något ni tror er läsa alltså! :)

Ha nu en fortsatt fin och lugn dag i värmen!
För den e snart slut! Både dagen och värmen! :)
Inget e för evigt! (Det har jag hört i filmen "Blade Runner")

/Bengan

Inlagt 2020-08-21 13:58 | Läst 1296 ggr. | Permalink
Hej Bengt.
Bra skrivet. Det kan va skönt att slippa en massa intetsägande kommentarer. :)
Ha en go fredagskväll.
Jerry
Vad intressant med ett blogginlägg som handlar om något som inte skrivs... 😁

Nåja, det finns många nutida aktiva fotografer som ofta och gärna sågar gårdagens fotografer - och än mer nästan kan förlöjliga den utrustningen man då hade tillgång till.

Visst är det alltid lika intressant, när toppfotografers bilder blir ifrågasatta av nutida aktiva som knappt kan fotografera - och därför aldrig själva kan visa fram något som ens duger som grisföda... (Fast detta valde jag att inte skriva, utan jag tänkte skriva det men man vill ju inte stöta sig med någon)

Och din bild är visst vacker, men den är riktigt bra också! 👌

Vilken tur att du har en bra kamera (ojdå, blev lite ironi där också).

Mvh Terje
Håller med dig Björne. En skitsnygg bild!
Lennart
Det där är ingen vacker bild. Men det är en intressant bild. På något sätt. Tror jag.
Känner du till om de har pensionärsrabatt? I så fall: Hur stor är den? 😄
/MA
Det är mycket nödvändigare att utveckla bildseendet
Bra text, bra bild. Men anar jag en ironi i det hela som...ja vadå. Men det gillar jag också!



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg