Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5092 / Trygghet utan förändring, den svenska modellen!

Efter att bla. ha följt Coronarapporterna på Svt under en tid, men även läst och upplevt en del annat i Sverige tidigare, så är vi tyvärr ganska förändringobenägna! Kommer kritik eller förbättringssynpunkter så sluter vi oss gärna inom gruppen till ett försvar! Det va intressant att se det här i realtid på Tv, även om man där försöker dölja det när man står i direktsändning! Men det e så här gruppdynamik fungerar, man försöker vara försiktig inom gruppen, eller laget, vad för fel det än kan vara, annars kan man bli straffad i gruppen! Speciellt om det skulle krävas ett omtänk med en förändring framöver! Och ingen tar skit liksom, det e nog en väldigt bra sammanfattning av det här gruppbeteendet! ;)

Det här finns såklart i hela samhället ända ned på smågrupper där vi själva är, som tex i föreningar eller i olika intressegrupper! För det kan kosta att ha egna synpunkter inom gruppen som sagt! Å då kanske man inte får va med längre! ;)

Men man kanske kan formulera det så här, det kostar ofta att förändra och att då kanske själv utvecklas!
Men man kan även välja den lätta vägen, och blir kvar i lugnet och få många gillanden! ;)
Allt är ett val liksom!

/Bengan

Inlagt 2020-07-06 10:09 | Läst 1241 ggr. | Permalink
Bra text med stark bild, på dom bara!
Svar från Benganbus 2020-07-06 19:13
Tack Ragnar! :)
/B
Alldeles sant. Det kostar att gå emot, att köra sitt eget och stå för vad man själv tror på och inte gruppen, men att inte göra det kostar också.
//GöranR



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg