Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5077 / Varmt på fjellet!

Vi har varit i Grövelsjön under dryga tjugo års tid men så här varm har vi aldrig upplevt trakten! Det e knepigt att vandra även om man går högt, värmen finns även där! Å så har norrmännen stängt bästa vandringområdet fn! Jag spanar även efter värmeåskvädersmoln men ser inga tendenser till något sådant! Huset vi bor i funkar bra, max 23 grader inomhus under dagen och 20 grader natt! Det kommer renar runt huset var kväll! Roffe hör ljuden av dom och morrar! Idag mera analogt fotograferande med Biometar! Knott och mygg e tidiga i år pga. värmen! Ändå ovanligt mycket folk på fjellet! Vi ser flera stycken per dag! ;) Och bloggverktyget vägrar att ta med några bilder från min iPhone! Så hur som helst, ha det bra i värmen, inget är för evigt! 

/Bengan

Inlagt 2020-06-25 16:54 | Läst 1596 ggr. | Permalink
Grövelsjön på sommaren har jag inte upplevt, men väl på vintern många gånger. En gång disponerade vi hela Grövelsjögården själva, fyra familjer med ungar och hela köket för oss själva.
/Gunnar S
Ja, här har det varit + 32 hela dagen, men svalt inne i fritidshuset som har ett antal skuggträd intill. Känns som Afrika, med intensiv värme - men som du säger, det går över. Gäller bara att njuta, och gilla läget.
- hawk



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg