Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5067 / i dag en fotovilodag på fjellet!

Alltså, efter några dagars analogt fotande, Leica IIIf med Biometar, så tog jag en vilodag och fotade med Fuji X-E1 med 18 mm! 

Det blev litet tråkigt efter ett tag, så i morgon jag analogt igen! ;)

För övrigt varmt för Roffe, men han fixar det hela genom att gå mellan fjällbäck och fjällbäck, så vandringen blir inte så rakt mot målet! Men Roffe får bestämma!

/Bengan

Ps. Bloggar via iPhone 5S!  Tyvärr så vägrar iPhone att ta med bilder till bloggen!

Inlagt 2020-06-24 19:25 | Läst 1502 ggr. | Permalink
Hej Bengan,
Attans att mobilen inte levererar till blogg-uppladdningen. Det hade varit kul att se rutor från ditt fjälläventyr redan nu :)

Tror emellertid det är något med plattformen (FS) som sätter P. Direkt från bildbiblioteket verkar filändelsen som behövs för att bilden ska kännas igen som rätt format falla bort.

Det finns en omväg, om än krångligare än "rak uppladdning":
Exportera/spara/dela din valda bild i bildbiblioteket till en molnlagringsplats med filhanterare, exempelvis Dropbox eller iCloud. Sök upp bilden i molnet (Dropbox-appen resp. appen Filer) på din äpple-enhet. Välj 'byt namn' på filen och lägg till ".jpg" i slutet.

När du ska ladda upp bilden till bloggplattformen, välj 'bläddra' istället för bildbiblioteket och sök sedan upp filen. Et voilà! Bilden laddas nu upp som den ska :)

Allt gott!
/Lisa



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg