Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5008 / Är det bara jag som tycker att Leica va litet sen i starten?

Inte Fuji X-E1, utan Leica CL!

I dag är det städdag i källaren, men jag måste såklart gå ifrån för att ta en påtår och göra en snabblogg! Jag satt och tittat på den relativt nya digitala Leica CL i morse och tycker väl att jag har nästan samma sak med min Fuji X-E1! Eller om man så vill, med en Fuji X-E3! Å det här till ett billigare pris än med Leica CL!

.

Jag köpte min X-E1 just för att kunna använda mina leicaobjektiv digitalt! Det här va för flera år sedan! X-E1 kom väl runt 2013?  Jag betalade 3000:- för min, å det va det sista exemplaret hos Fotokungen! Å nu finns Leica CL med ungefär samma koncept! Kan väl tycka att Leica e litet av en slowstarter! Men nu är det så här, och jag funderar inte på att "uppgradera" mig, som det numera heter, till typ X-E3! Min X-E1 funkar utmärkt för mina behov, att fota med alltså! :)

.

Det va den här Leicaoptiken som jag ville använda digitalt! Den funkar utmärkt, fast Fuji rekommenderar den inte konstigt nog! 

.

I går städade jag i garaget! Hittade bla. några skyltar, från en annan tid, som nu åkte till återvinningen! Progress liksom! :)

Nu åter ned i källaren, för fikarasten e slut!

/Bengan

Inlagt 2020-04-15 12:55 | Läst 1375 ggr. | Permalink
Xe1 är en jävla kompeten kamera!
Till å med i jpg ;)



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg