Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4980 / Bild från förr! Nostalgi liksom! :)

Strega!

Fotograferat med Leica M6, Summicron 35 mm, Tri-X, på Gotland för en femton år sedan! När jag sitter och jobbar med den här bilden så undrar jag om jag kan behöva en senare version av PS? Jag har PS 5.0 nu! Svårt att avgöra, då jag inte kan jämföra med en senare version, men min känsla e i alla fall att PS 5.0 räcker bra för mig och mitt behov! Å gå på sin egen känsla i fotografi e nog så viktigt!  :)

Letar vidare efter fler nostalgibilder!

/Bengan

Inlagt 2020-03-23 09:13 | Läst 2204 ggr. | Permalink
Det som "tvingat fram" uppdateringar av bildprogram för mig genom åren har utan undantag varit att byte av maskin eller operativsystemversion har gjort att det gamla bildprogrammet inte går att köra längre. De nya "finesser" man då har lagt till har sällan känts värda den tid man får lägga på att lära sig dem...

Så tuta och kör med PS 5 så länge det går!
Behåll PS 5! Och tillhörande dator!

Jag köpte CS6 till rimligt pris med lärarrabatt pga jobb på Campus Gotland. Hade tänkt behålla CS6 framöver. Men så bytte jag OS på datorn. Det var dumt, men min bank tar bort stöd för äldre versioner. Nu funkar CS6 lite sämre, ett verktyg har ballat ur, och CS6 funkar inte alls med senare versioner.

Fint foto på fin fru!
Tack för trevliga tillrop! :)
/B



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg