Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4975 / Inget Coronavirus, men i alla fall en lunginflammation! Å så Tårtan!

Fastlåst läge liksom!

Jag hade varit hängig en vecka med snuva, och på det så kom hosta, å mest på natten, då sa den som har koll i familjen, "Jag ringer till Vårdcentralen och pratar med dom!" Fick en tid nästan på direkten! Jodå, de va ett förhöjt CRP-värde, så det blev penicillin och en flaska hostmedicin! En mycket bra hostmedicin! :)
Nu kan både min fru och jag sova bättre på natten!

Annars rätt lugnt i Gnesta! Sotade i alla fall pelletspannan i dag, lagom jobb för en förkyld! För människor i min ålder skall ta det lugnt nu i Coronatider, samt även tänka på vindriktningen när man står och talar med folk! ;)

Har även läst en del i dag, historia typ, tex varför de tidiga Israeliterna va i ständiga konflikter med Filistéerna! Mycket av den historia vi fick höra i söndagskolan, typ David och Goliat, har förändrats med hjälp av den moderna arkelogin!

Vad övrigt så har Fotosidan legat nere ett tag, i alla fall på min dator!

Å vad gäller det officiella fotofikat på Tårtan, så gör vi upphåll ett tag!
Vi får se framåt sommaren hur läget är!

/Bengan

Inlagt 2020-03-19 19:14 | Läst 1506 ggr. | Permalink
Krya på dig Bengan!
Svar från Benganbus 2020-03-19 20:23
Tack för det Affe!
/Bengan
Hej Bengt - også god bedring herfra Roskilde.
Mvh. Erik, som er i risikogruppen her i DK.
Svar från Benganbus 2020-03-19 20:54
Hej Erik och tack för det!
Ta det försiktigt du också!
Mvh från Bengan
Skönt att det inte var Corona, krya på dig Bengt! Hälsningar/ Björn
Oops - lunginflammation är inte heller att leka med, men skönt att det inte var Corona! Var försiktig, men nu tid att läsa, och alltid ligger det väl några oframkallade filmer i kylskåpet, eller? 😎 God bättring tillönskas!
//GöranR
Hej .Av två onda ting, måste det ändå kännas som en lättnad. Men ta det lugnt. Vila. Skönt också att den som har koll fick iväg dig.
/Bengt H.
Svar från Benganbus 2020-03-21 16:16
Tack, tar det lugnt! Och min fru håller koll! Hon jobbar inom vården! Så efter att ha hört min hosta några dagar, så sa hon, jag ringer!
Hon talar även vårdspråket, det underlättar!
/B
Där ser man, tur att du fick din hosta diagnoserad och medicinerad. Själv var jag
och såg `guldbron´ anlända slussen samt efter det Tårtan 11/3 men det var nog inte så smart. Fick frostbrytningar på söndagen samt instruktioner av vårdcentralen att hålla mig isolerad hemma och ringa 1177 om jag skulle behöva akut vård. Någon provtagning var inte aktuell.

I dag är jag feberfri men har tidvis hosta samt muskelvärk för att inte tala om orkeslösheten. Får mjölksyra av att borsta tänderna ;) Gissar att jag drabbats av Corona och funderar på köpa ett själv-test då ingen annan är intresserad.

/Stephan
Svar från Benganbus 2020-03-21 16:12
Jag hade ingen feber, men en skaplig hosta och med tanke på min höga ålder :) så tog dom ett blodprov! Det va bra, för en lunginflammation i min höga ålder ;) e inget att leka med!
Det låter som Corona hos dig med min lilla kunskap...
Du får hålla koll på ev feber!
Så krya på dig hur som helst!
/B



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg