Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4955 / Morgonrapport under Vasaloppet! Och om mörkrumsfotografer! ;)

Man tittar nog på Vasaloppet på flera sätt, dom som tittar alltså! Jag tittar sällan på själva starten, och inte på intervjuer heller, utan i stort sett bara på vad som händer i täten! Så gott som det nu går! Och när det blir reklam, intervjuer alltså ;) då passar jag på att göra något annat, blogga typ eller nyss va jag degmaskin i köket! Hembakta semlor!! Och innan och under masstarten i Tv, så va jag ute med Roffe! Men nu försöker jag sitta kvar tills täten gått i mål, men bloggar samtidigt!
Se'n efter målgången, så tar vi en naturpromenad i Björnlunda! Solen tittar ju fram! :)

.

Det va lugnt på sta'n i morse!

Och kan inte släppa det här om "mörkrumsfotografer".... ursäkta mej! ;) Den här diskussionen har ju funnits länge, och då och då kommer ungdomar, eller De Unga som dom hette förr, och protesterar typ, "Ut och fota i stället för att sitta och bygga vackra bilder i mörkrummet!"  Nu e det här litet tillspetsat, det fattar ni nog, men ändå, med tanke på hur fotomarknaden ser ut i dag, med ständigt nya och skarpare kameror och ständigt bättre bildbehandlingsprogram, vad tror ni fotografer mest gör? Inte så svårt att gissa va! Men alla gör såklart som dom vill och tycker e roligast inom fotografi! 

Nog om detta, ha nu en fin Vasaloppsdag, vad ni än gör under den här dagen! :)

/Bengan

Inlagt 2020-03-01 10:28 | Läst 1817 ggr. | Permalink
Alltså, jag tror jag spenderar mindre tid i mörkrummet än vad de flesta digitalfotografer spenderar framför datorn =) Jag tar ju inte tiotals bilder som ser nästan likadana ut. Det blir lättare att välja då =)



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg