Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4946 / Åter till verkligheten, till internet! :) Å e det Vasaloppet eller e det Coronavirus som tömt sta'n?

Efter förstarundan med Roffe så e jag åter i verkligheten! Internet alltså! :) Och åkte innan igenom ett folktomt Gnesta och då väcktes misstanken att nå't stort e på gång, typ Vasaloppet eller kanske Coronavirus! För internet har krafter för att sprida båda!

.



För internet sprider mycket nyheter! Brukar tänka på det när jag läste i en lokal facebookgrupp och där läste varningar om en skum bil som någon sett i utkanten av centralorten! En bil som senare visade sig innehålla några hantverkare, som inte hittat rätt adress, och då kört fram och tillbaka litet! Och när allt klarnat ännu ytterligare, så visar det sig vara polska rörmokare på jobb! ;)

Hur som helst, och det finns oanade möjligheten att varna för mycket annat också i sådana här små lokala Kalle Blomkvistfacebooksgrupper!
Alla e ju nyhetsförmedlare numera! ;) Skulle kunna tänka mig nå't så'nt här aktuellt just nu, "Jag hörde grannen nysa.....! Vill bara varna er andra!" ;)

Hur som helst, det va skönt att få gå en sväng med Roffe i morse, nu dags för en påtår! :)
/Bengan

Ps. Bilderna e tagna med Zeiss superoptik på en Fuji X-E1! Ni vet säkert vilken optik! Å Vasaloppet e nog inte i dag vad jag vet! :)

Inlagt 2020-02-23 09:35 | Läst 1656 ggr. | Permalink
Det var enklare förr. Saknar 50/60-talets vintrar på helgerna då mälarens is mellan Nockebybron och Lovön var `svart´ av folk som skidade i solen. Sedan avslutade vi dagen vid Brostugan eller fiket vid Kvarnvikens båtklubb med ostmacka och chocklad med vispgrädde. Sedan längre in på 60-talet kom sommarstugorna och det hela ebbade ut. Nya tider liksom ;)

/Stephan
Svar från Benganbus 2020-02-23 16:56
Hekt klart va det så! Men grannen å jag brukade gå på skidturer på gärdena runt Gnesta i nutid! Nåja, det va för några år sedan! Och hörde även rykten om att han åkt skridsko förra vintern, i alla fall några dagar! Snö och fästinggränsen kryper norrut! Det va helt klart bättre förr! :)
/B
Tack för skratt 😂 det piggade upp min måndagmorgon!
Svar från Benganbus 2020-02-25 21:40
Kul att höra Ragnar! :)
Mvh Bengan



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg