Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4940 / En bild om dagen med analogt! :)

De e litet svårare liksom att leverera en bild om dagen analogt! ;) Å dessutom så tog jag ingen bild idag, för jag hittade inget bra att fota! Så det får bli litet annat i bloggen, typ matfotografering! :)

Alltså, det här e min paradrätt, för den e enkel att göra! Den andra hälften i familjen, som har en helt annan klass på sin matlagning, gillar i alla fall det här!

Å det här e grönsaksbiffar! Rårivna grejer, typ potatis, morot, palsternacka, kikärter och purjolök! Blandat med ägg, olivolja och kryddor, som se'n steks till biffar! Å så litet topping, som det här vita, som e fårost i youhurt med ipressad vitlök! Ganska mycket vitlök, och aningen salt! Men även hemgjord lingonsylt passar bra att ha till, samt såklart litet extra grönplock och en god öl!
Det va det om det!
.

Städar i lådor, och hittar några bruksanvisningar i en kartong, men för fel kameramodell!

.

Som sagt, inga bilder tagna i dag med kameran, kameran som ni säkert sett tidigare i bild! Men jag skall skärpa mig! I morgon fotofikat i Viksängen, där kan jag säkert ta några bilder på en del nördiga människor runt ett fikabord! :)

Nog om detta för tillfället!
/Bengan

Inlagt 2020-02-18 20:32 | Läst 1369 ggr. | Permalink
Det där ser ju alldeles vådligt gott ut, jag blir hungrig igen! Hög klass på dom bilderna, men det är väl mobil igen förstår jag......, inte analogt säger du ju, hälsn/ Björn
Svar från Benganbus 2020-02-18 22:11
Tack för det Björn! Och utan en iPhone så står man sig slätt som analogfotograf!
/B



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg