Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4846 / Tomgång liksom, bara för att visa att man lever!

Som sagt, det här e bara en tomgångsblogg, för att visa att jag lever och tänker! Travesti liksom! ;) Å hoppas ingen märker nå't! Att det e en tomgångsblogg alltså! Så de e ingen märkvärdig text, utan mera som "mitt sommarlov!" Ni vet de där uppsatserna man skrev när man kom till plugget efter sommarlovet! Uppräkning vad man gjort på semestern! Fast nu va vi bara en dag i sta'n! I Stockholm alltså! Å vad gjorde vi där då? Köpte läsglasögon på Clas Olson, kollade på en utställning, å se'n gick vi sakta genom sta'n hand i hand! ;) Och tog se'n en bärs på en pub, gick efter det på en vegrestaurang och firade sonens 60-årsdag i några timmar och se'n åkte vi Pendel hem till Gnesta och tog en liten nattfösare på Bistron innan vi gick hem! Vi va hemma 22.00! Städad tid tycker jag!

Så vare med det! Men jag tog i alla fall en bild i sta'n! En båtbild! Minst en bild om dagen bör det väl vara i dagens fotografi! Och det blev en digitalbild, det blir lättare för mig än med det analoga om jag snabbt skall lägga upp en bild i en blogg! ;)
Nog för nu liksom!
/Bengan

Ps. Forsätter läsa om Bronsåldern i Medelhavet och om Sjöfolken och Ugarit! Spännande grejer! Min sonson hade faktiskt också bra koll på den historien! Ungdomen hänger med bra i dag! (Han va också med på vegmiddagen i går)

Inlagt 2019-11-17 16:14 | Läst 1280 ggr. | Permalink
Birka lyser upp kvällsmörkret. Stämningsfullt, Bengan!
Svar från Benganbus 2019-11-17 18:26
Tack för det Johan! :)
/B
Ingen dålig dag i november, med fina "pitstops".
- hawk
Svar från Benganbus 2019-11-18 09:31
Tack! Å det e viktigt med sällskap, då blir tillvaron ännu litet lättare i den här mörka tiden! /B
Bra bild på båten Bengan. Ni kanske käka vego på Fotografiska?
Hälsningar Roland L, Gävle
Nyligen berikad med en Fuji X100F



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg