Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4820 / Har folk inget annat att göra om dagarna än att blogga? :)

Piratoptik igen, men ingen verkar ha märkt det! :)

Jo visst har jag en del att göra!  Men nu va det påtårdags och då ville jag passa på att berätta om en betingad reflex jag råkade utför tidigare! Kanske även varna för det här, kanske man kan tillägga! Så inte fler gör som jag! Alltså, efter att ha gått upp och fikat med min fru 06.30 (hon skulle till jobbet) läst DN, så har jag diskat, bäddat, fyllt på pellets i pelletbehållaren i pannrummet (två säckar) varit ute med Roffe, handlat på Hemköp, tankat bilen, plockat fram vinterdäcken och gjort däcken litet rena och tyckte det va dags för en påtår och passar då på med en liten varningsblogg!

Alltså, jag tog några bilder med M Leican tidigare, analog för er som inte ser det, och efter att ha tagit den första bilden, så vände jag på kameran för att titta på baksidan, sannolikt för att se hur bilden blev! 
Åja, skratta lagom nu! :)

"De två olika reflexerna har olika ursprung. Den obetingade reflexen har kommit till i artens evolution, medan den betingade reflexen beror på den individuella organismens erfarenheter. Man har dock kunnat visa på att organismer har vissa biologiskt bestämda tendenser att koppla ihop vissa typer av stimuli med vissa typer av responser. Till exempel har människor en benägenhet att betinga en viss maträtts smak och lukt med illamående, om illamående tidigare har förekommit i samband med att man ätit denna mat." (Wikipedia)

Nu tillkommer en reflex som skapats då man ofta tittar på baksidan av kameran,
en reflex som kan utlösas oberoende av vilken kamera man använder! :)

/Bengan

Ps. Tårtan onsdag!

Inlagt 2019-11-04 11:46 | Läst 1126 ggr. | Permalink
Du vet lösningen, Bengan! Heter M10-D......
Eller så är det analoga fotograferandet så djupt rotat att man inte tittar alls. Man vet redan att det blev bra!



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg