Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4785 / "Föryngringsdagar vid havet"

Gotland!

Det är något säreget med havet, och även att vandra vid havet! Vi gör det när vi kan, tex när vi är på Gotland, eller på Falsterbonäset eller som nu sist i närheten av Bönhamn! Och är det vår eller höst, så är det sällan mycket folk! Tidigare, när jag arbetade, så hade företaget hus nere på Falsterbonäset, och på våren eller senhösten kunde vi fotvandra på stranden i flera timmar utan att knappt träffa någon! Och även leta bärnsten! Och efter någon timmes vandring så började vi bli "släta" i ansiktet!  Avspända kan man väl kalla det! Och vi såg då yngre ut! :) Så vi brukar kalla det föryngringsdagar vid havet!

Bengan

Inlagt 2019-10-14 08:59 | Läst 878 ggr. | Permalink
Har läst/sett/hört nånstans, vilket också är en direkt egen erfarenhet, att det finns åtminstone tre vyer som är bra för själen, dvs får oss att må bra, och det är: Vatten, ängar och berg. Jag skulle vilja lägga till eld, eller brasa, men det faller i och för sig lite utanför det här med vyerna.
Och inte bara vyer förresten, utan också att vara i eller nära de här begreppen; vandra längs stränderna eller i bergen, gå omkring på ängarna, se upp för komockor etc etc.
Så, jag gillar bilden, och resonemanget.
//GöranR
Fin bild och en bristvara idag att bara vara i naturen utan mobiler, surfplattor eller datorer.
/Affe
Fin bild!
😊



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg