Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4748 / I dag e jag litet avis! Å så om leveranstvånget! :)

Fick nyss telefonrapport om fotofikat på Viksängen i går! (Jag kunde tyvärr inte närvara, doktorn hade kallat) Och det verkade ha varit trevligt och kul som vanligt! Vi pratade även om hur viktigt det är att blanda saker i livet! Vad gäller vårt gebit, foto, så e det nog bra att blanda verklighet med overklighet! (Overklighet = internet, verklighet = fotofika typ)

Och  vad gäller Leveranstvånget, den mest drivande sociala kraften på nätet i dag! "Jag måste leverera, annars så finns jag inte!" ;) Det här kommer nog från arbetslivet, att man måste leverera, och då tar man med sig det på fritiden också! E det så himla smart? Fritiden skall väl vara vila utan något tvång!

Men Ok, jag bloggar ju, och då tänker jag också, eller hur det nu va som Descartes sa?
Men numera gäller det att tänka rätt också! I alla fall på nätet! ;)

Nåja, man kan skämta om det här, men det e nog en ganska träffande bild av vår nätsociala verklighet numera! Och det kommersiella i samhället driver såklart på! Och du kan även leva på nätet, typ beställa mat, beställa underhållning, gå till doktorn, diskutera hur cocosnöten  kom till England osv, osv, osv! Och såklart ha motionsapparat hemma för att slippa gå ut! Och för att "utvecklas" i din konst så behöver du såklart nya grejer hela tiden! Typ kameror, som även kan lägga upp bilder direkt på nätet när du fotar! Så dina vänner ser att du finns på din nätplats även i dag! ;)

Hur som helst, jag e såklart avis på fikaträffen igår på Viksängen! :( 
Men får ta igen det nästa onsdag på Tårtan! :)

/Bengan

Inlagt 2019-09-19 09:58 | Läst 732 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg