Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4742 / Vi tjuvlyssnar....

Vi firade in hösten i går med en soppa!

.

"Hörseln går inte att stänga av, även i sömnen arbeter vi med att analysera och identifiera ljud, som en biologisk restprodukt av att kunna lyssna efter rovdjur medan vi sover". Jag läser Kristofer Ahlströms artikel i DN, "Vår tids längtan efter största möjliga tystnad"  Mycket intressant! "Vi gjorde en studie där vi tittade på flygbuller och märkte att blodtrycket höjdes på folk även när de sov och hörde buller!" (Jenny Selander, forskare KI)

Vi bor tyst och bra! Vi kan sova med öppet fönster! Vi hör inte ett ljud! Men Roffe hör tyvärr alla ljud, så vi får ha fönstret öppet i vardagsrummet i stället för i sovrummet, och då brukar det gå bra! Vi vet inte vad Roffe hör, kan vara fotsteg nere på vägen eller ett rådjur på tomten, men hör bra det gör han absolut! :)

.

Och nyss startade jag pelletsbrännaren igen! Det e bra att testa några gånger innan vintern! Allt väl i pannan! Och det kommer värme på elementen, så nu e det bara luftingen av elementen kvar!

För övrigt blir det vilodag i dag, och jag har några bildbeställningar som måste åtgärdas, så det passar bra med litet regn! Men nu regnar det inte! Solen tittar tyvärr fram! :(

Va nere i pannan för en slutkoll! Allt Ok!
Så nu drar vi täcket över huvudet och väntar in våren! ;)

/Bengan

Inlagt 2019-09-15 10:11 | Läst 707 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg