Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4682 / Litet småpyssel da'n före da'n inför Gnesta-Planket och ett sommarmattips!

Va nere på sta'n i dag och kollade leget runt planket! Å sån't tar tid! För det finns alltid folk att prata med! :) Men det ser ut som det skall funka i morgon! Utställningplatser e nummeruppmärkta, väggen borstad! (Rödfärgen hade sprucket upp i stora flagor och lossnade bara man petade på den, men nu ligger flagorna på kajen och kajen skall borstas bort i morgon!

Talade även med gänget som sitter på baksidan av godsmagasinet, dom sitter inte där i morgon, men kommer nog å tittar på bilderna! Pratat med Färghuset också, det va en sommarvikarie i kassan som inte hade hört ett ljud om att det skulle spikas bilder på väggarna i morgon, men nu vet hon det, och kommer nog dit och tittar på bilderna, för hon jobbar inte i morgon!

Skall gå en runda senare i kväll och även ta ned några skyltar vid pendeltåget! Skyltar lever farlig på fredagskvällar även i lilla Gnesta! Och nu skall jag plocka fram några egna bilder att sätta upp!
Leget e under kontroll liksom!

.

Å så tips om en liten sommartallrik eller sommarblandning! Krusbärspaj, jordgubbar, vispgrädde och vaniljglass! Funkar bra i värmen! Och det gick att ta två gånger också! :)

Så väl mött i Gnesta i morgon!

/Bengan

Inlagt 2019-07-26 18:02 | Läst 3995 ggr. | Permalink
Det ser bra ut! Hur ställer man i ordning efteråt? Det finns ju spikhål och så ska väggen målas inför nästa år? Vem jobbar med det och vem betalar? Bara en nyfiken ordningsfråga :-)
Svar från Benganbus 2019-07-26 22:48
Det e försiktiga fotografer, jag väljer bara sådana till Gnesta-Planket! ;) Nåja, jag e där dagen efter, söndagen alltså, med trasa och litet rengöringsgrejer, har även fått låna rödfärg av kommunen för att dutta på eventuella märken! Så kommunen betalar ev. färg, men jag gör jobbet! Så kan man väl säga! :)
/B
Wolfgang 2019-07-27 09:12
Ett bra initiativ och arbete Du har gjort! Synd att det blir sista gång i år, men man ska sluta, när man fortfarande är på topp! Lycka till idag!
Perfekt sommartallrik när det är varmt. Bara godsaker. Lycka till med planket i morgon.
Hälsningar Lena
Svar från Benganbus 2019-07-26 22:49
Tack för det Lena!
Mvh Bengan
Ser att bli bra förhållanden för planket i Gnesta i morgon. Trevligt! Hälsningar och lycka till från The Music City, alltså Nashville, USA. (Och Tennessee, förstås, de är noga med sånt här.)
//GöranR
Svar från Benganbus 2019-07-28 11:05
Tack! Och hoppas allt är bra där du är!
G-P va en höjdare som vanligt, tack vare de fotografer som ställde ut, så det vara bara å glida med på räkmackan! Mycket folk va det också, trots värmen!
/B
gorred 2019-07-28 21:47
En Grande Finale då - vad trevligt! Hade garanterat varit där annars. Tungt att missa de fotograferna men får väl försöka se dem annorstädes. Kudos till ditt jobb med Planket!



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg