Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4665 / Kan inte låta bli att tänka, ursäkta! Om alla våra bra val! :)

Tänker på alla liberala frihetsreformer vi fått under de senaste åren! Fria Apotek, fria skolor, och fria skolval, å fritt att välja pensionsfonder, å fritt att bo var man vill, å jag kunde nog räkna upp många många fler liberala frihetsval vi fått under åren! 

Och Apoteken e sminkbutiker numera och inte så mycket medicin! Och Apoteken ligger mest i städer! Har nog att göra med att vi e friskare numera i stan! För annars hade man väl inte gått från medicin till smink! Men konstig e ju alla läkare som mest etablerar sig i städerna, om man nu e friskare där?

Å vem som helst, nästan, kan öppna en skola! Men det blir mest skolor i sta'n här också! Å det kan vara fria åsiktsval i den skolan också! Men om man så vill, så kan ju välja bort den här dåliga skolan, om man nu tycker att den e dålig! Bra va!

Å pensionsfonderna, STP eller vad det nu heter, där det förvunnit 200 eller 300 miljarder från insättarna till mellanhänder sedan den här valfriheten startade! Så då har det blivit mera jobb i den mellanhändersgruppen! Att ha jobb e viktigt,
vad gäller andra jobb så försöker man få pensionärer att välja att jobba mera och längre! Val där också liksom!
(Vet inte om de här försvunna pensionsmiljarderna hade räckt för att inte behöva jobba så länge, men då hade man ju tagit jobben från placerarna)

Ok, inte så mycket foto i den här bloggen, men snart, om fyra bildrutor, skall jag framkalla en rulle film men innan dess så skall jag föröka sammanställa lista på de inbjudna som kommer på Gnesta-Planket! Det e semestertider nu, även för fotografer, därför har det här tagit tid då jag väntat på svar från inbjudna! Men 95 % e klara nu! Eller 96 %!

/Bengan

Inlagt 2019-07-09 12:40 | Läst 736 ggr. | Permalink
2019-07-09 13:35   Björn Adelly
Jag struntar i att välja För jag har förstått tillslut,
Att valfrihet blott är ett frihetssubstitut.
Svar från Benganbus   2019-07-09 14:34
Känner något liknande, att vi e lurade å sitta å välja hela tiden på oväsäntligheter, för att vi inte skall se eller fatta vad som händer i stort! Å där gör nog 50 Tv kanaler sitt till! :)
B)
Det är orimligt att "vanligt folk" skall välja allt möjligt som man inte kan särskilt mycket om. Vem i hela världen kan välja rätt pensionsfond? Moster Agda kanske? Det är politikernas nya sätt att smita från sitt ansvar.
Bra bild men tänket var ännu bättre. Men det är så här vi vill ha det för annars hade väl folk röstat annorlunda. Tror jag bosätter mig i skogen utanför Jokkmokk, då behöver man bara tänka på om skogsfrun, ögonpyrolan kommer att blomma i år också eller om det blir några hjortron i år.
Sten(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg