Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4647 / På förekommen anledning, varning, se upp för Leicaträsket! ;)

Ofta när jag bloggar om saker, läs Leica, så får folk för sig att Leica e nå't att ha! Men det e det inte, å speciellt inte en analog Leica! Det e bara bökigt att ha en så'n! Så läs gärna min blogg, men tänk er för! Å det va bara förr som en analog M Leica va nå't att ha!  Å ni vet dom där fotograferna som man läser om i historieböckerna, HCB och allt vad dom hette! Dom fotade ju med Leica, men de va förr det! Numera finns det digitala och mycket bättre saker att köpa! Å fort går det med det digitala, å skarpt blir det ju också! Så varför hålla på att fota med en fossilkamera typ! ;)

Så se upp för fake news och liknande även i bloggar! :)

/Bengan

Ps. Å optiken här, en icke märkes optik, den e inte speciellt bra den heller!

Inlagt 2019-06-18 13:29 | Läst 1825 ggr. | Permalink
Hej,
Så är det, inget slår en modern mobiltelefon. Så köp absolut inga gamla Leica, de är bara till besvär å blir så dyra med all reparationer. Å objektiven är fulla med damm å mögel.
Rekommendationen är alltså bliv vid en iPhone.
Klapp
Bob
Svar från Benganbus 2019-06-18 19:46
Tack för stöd Bob! Å bra att flytta fokus! :)
B)

Ps. I ett telefonsamtal i dag där anade jag att jag inte skall skriva så mycket om Leica framöver! Analoga Leica alltså! Riktiga Leica! ;)
En kompis hade tittat på en begagnad Leica M4! (M4 e ju den bästa Leican) Så nu skall jag ta det lugnt med Leica i bloggen så jag inte lockar vänner och kompisar in i Leicaträsket! Å skriverier ökar sannolikt även begagnatpriserna för oss! :(



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg