Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4624 / Ett välstädat yttre, speglar ofta ett oroligt inre! ;) Och så EU-valet! Skönt!

"Se hur rent och fint jag har det utvändigt, då e det lika fint inombords fattar ni väl!" ;)  Nåja, det här e nog en sanning med modifikationer, som allt annat! Men tänker på rapporteringarna från de olika partierna efter EU-valet! Alla va vinnare, och va fint det blev! Det e väl väldigt trevligt och typiskt svenskt/mellanmjölksaktigt, typ alla måste få vara vinnare, eller få vara Lucia numera! Så ingen blir ledsen! Så då va det bra att alla också va vinnare i EU-valet!  Och folket har sagt sitt!

Obs! Varning! Endast för förryckta! https://www.facebook.com/sauk.se/videos/362151657751772/

För övrigt så e jag ofta indragen i andra skumma grejer, de e mina vänner som lurar in mig i det här! Jag borde såklart bara fotografera och lägga upp nytagna bilder varje dag som folk normalt gör!

Men för att fortsätta att berätta litet om  den skumma vägen, så jag hittade en kul Leicakombination! Se första bilden här ovan! (Bilden är från en mycket intressant Tysk kamerasamlartidning, PHOTO Deal. Rekommenderas för er fotografiska avvikare/nördar)

.

Jag själv håller mig litet på mattan, man skall inte sticka ut för mycket som sagt, då får man ordningstroll på sig! Så jag satte bara en Biometar på en Leica i stället! Leica e litet mer var mans kamera! Det som sticker ut på Leican, men som få fattar, å det e bra att ingen fattar riktig, det e optiken som sitter på Leican! Normalt skall den här optiken inte gå att använda på en Leica! ;)

Nog om detta, nu väntar vi på nästa EU-val!

Och innan dess, i morgon alltså, Viksängen!

/Bengan

Ps, glömde en bild! Vad gäller ett ostädat yttre! :)

Inlagt 2019-05-28 09:30 | Läst 1824 ggr. | Permalink
Alltså, droppen urholkar stenen. Jag har aldrig varit så intresserad av själva kamerorna eller kamerabilderna även om jag inte varit emot, men jag finner mig själv allt oftare titta på både dina och Bobs kamerabilder och tänker fasiken vad snygga dom är ändå....../ Björn T
Svar från Benganbus 2019-05-28 11:12
Björn! Man skall fundera på vilka man bör umgås med, eller som här, fundra på vilka bloggar man bör läsa! ;) :) B)
Ordnung mus sein! Det sa nog redan Harry Zöllner som räknade din Biometar. Det hade nog inte blivit mycket gjort på Zeiss beäkningsbyrå om inte Zöllner hade varit överste ordningstrollet, och hållit reda på hur de tyska framgångarna skulle administreras...

Annars... ja, alla kan sjunga har jag hört från initierat håll - men när vissa öppnar munnen så låter det för djävligt. Somliga är tydligen mer jämlika än andra. Alla skall naturligtvis vara en vinnare i den moraliska stormakten, trist bara med publicerade siffror - då på tal om det nyss avslutade valet... :-)
Tänker på när min chef en gång sa att jag hade ett för rörigt skrivbord. Då kunde jag mitt mantra (och det är inte mitt jag vet)...om ett rörigt skrivbord tyder på en rörig tanke...vad tyder då ett tomt skrivbord på. Sen kom vi överrens om att inte ta upp frågan igen. Sauk är rolig att lyssna på. EU är säkert väldigt mycket byråkrati...men jag minns kurser, träffar o middagar med arbetskamrater . Arbetskamrater som kom från hela Europa, vi var alla rörande överrens att vi gillade tanken på EU, och gillade att höra ihop. Så det finns väl olika nivåer på saker. Men helt klart var att EU för oss hade och har en betydels från ett enhetsperspektiv



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg