Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4623 / De e måndag morgon.....

Berlin.

Men allt e hyffsat Ok nu på måndagsmorgonen, å visst va det kul i går kväll med den där Hockeyhistorien från Rekordmagasinet! De e bara å gratta! Bästa laget vann VM! Och DN och SN va på plats i brevlådan morse, och efter en koll i DN om bla. Karolinskakatarofen, och en del annat, så bar det ut i den nära verkligheten!

Hade gett mig f-n på att försöka pilla litet på förgasaren på gräsklipparen innan jag lämnade in den! Å de va bra, för nu startade gräsklipparen! Se'n stuvade jag om pelletspåsarna i garaget så det finns plats för målning inomhus! Å så letade jag efter negativark för 6x6 film, jag vet att jag lagt några ark på ett bra ställe! ;)

För övrigt så höll Roffe på att stämpla mig på benet nyss, han tycker jag sitter för länge vi datorn! Så jag sa, jag måste jobba litet, då la han sig på min fot i stället! Men då e han stilla i alla fall!

Skall försöka fotografera ut en rulle film i veckan, så inte folk tror att jag slutat att fota!

Nu strax en tallrik havregrynsgröt! När jag va yngre tyckte jag att äta havregrynsgröt va töntigt! Nu vet jag bättre, man lär sig!

Nog för nu!

/Bengan

Inlagt 2019-05-27 10:45 | Läst 1521 ggr. | Permalink
Havregröt gillar j,ag, det är gott! Inte varje dag kanske, men ofta. Alltid med A- fil till och så lite nötter. Och gärna med lite hemgjord blåbärs- eller svartavinbärsylt till......, hälsningar/ Björn T



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg