Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4596 / "En ny dag i universum", va det så Jack sa? * Å tillbaka efter förstaturen!

Hur som helst, allt e ju relativt, sa en av de andra tänkarna! Fast det va inte riktigt så som han själv ville kalla den, Relativitetsteorin alltså! Hur som helst, så e Roffe å jag ensamma i Universum just nu! Den i familjen som det ofta kretsar om, i vårt lokala universum alltså, e på studieresa, så vi får klara oss själva, med mat och sådant!
Och så kan jag sprida ut mig litet extra på frukostbordet på morgonen!  :)

.

Men Roffe ligger här och undrar varför inget händer! "Det har varit ljust många timmar nu, och alla spår håller ju på att kallna" säger han! Så uteliv med restspårning väntar

* Och nu e vi två tillbaka efter förstarundan! Roffe å jag brukar gå utanför Gnesta på en liten grusväg som vindlar sig fram mellan några gårdar! Litet Sörgårdsidyll om man tänker i bilder! Å i dag träffade vi Affe, gammal hojåkare, som även Affe Johansson känner, med hunden Zita! Och vi stod och snackade hälsa och hörapparater en stund! Berättade om mitt handsfreetillskott! Det e en fin runda det här, även om den kallas för Grisrundan, för en av gårdarna hade grisar här tidigare! Man e ofta helt ensam, det enda som kan höras e nå'n ko som råmar ute på fälten!

Sedan åkte vi till Hemköp för att handla, och nu påtår och att läsa DN mer noga!!

/Bengan 

Ps. Måste försöka tömma analogkameran snart, oron verkar sprida sig hos ordningsmän här på Fotosidan att det inte händer något!  ;) :)

Inlagt 2019-05-05 08:35 | Läst 1282 ggr. | Permalink
Du verkar trivas där att få vara ensam på täppan ett tag, har stor förståelse för det, då och då känns sån´t skönt! Uppskattar också din avspända text med distans till somt och samt, hälsningar/ Björn T
PS Och bilderna bär syn för sägen.....
Svar från Benganbus 2019-05-05 15:19
Vi tror det e viktigt i relationer, att ge varandra ytor. För att tex träffa vänner och kompisar, eller göra något man själv önskar.
Även om Roffe och jag får vara ensamma några dagar! :)
/B
Vilken sorts hund är Roffe?
Svar från Benganbus 2019-05-05 15:13
Roffe e en Dansk/Svensk Gårdshund, av den tidiga sorten! ;)
Innan den här rasen blev helt domesticerad!
Det betyder att Roffe behöver stora ytor, intellektuell stimulans minst varannan timme, uppgifter, som att hämta tillbaka skor som han har tidigare burit ut på tomten och inte minst en stunds kel innan han går till sängs varje kväll! :)
Och han påminner oss om vi inte fattar det här med kelet, Roffe sätter sig då och tittar på oss, och då brukar vi fatta, javisst ja, keldags! :)
/B
Sven Blomquist 2019-05-08 12:17
Tack Bengt!



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg