Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4582 / Tofu, senapssill, framkallning, M Leica och en ängel i takkronan!

Kände något i huvudet när jag passerade takkronan i går kväll! Tittade upp och såg nå't konstigt! Tänkte att nu har vi fått en jättespindel i huset som har hängt sitt byte i takkronan! Men klokheten i huset berättade att det va en liten ängel, tovad ängel, så som man gjorde förr! Och den skall hänga i takkronan? Just det blev svaret! Den e fin där!

.

Annars så har jag nyss framkallat Gotlandsbilderna! Det ser bra ut efter framkallning, nu skall filmen sköljas och torkas och några bilder skannas!

.

Å så måste man våga pröva nå't nytt fast man e en aningen gammal! Skall bli intressant att testa den här "sillen"!  För trettio år sedan fanns det i Ottsjö i Jämtland en vegatarisk krog! De ni surjämtar! Och visheten och jag käkade Jullunch där en gång, med bla en vegetarisk "inlagd sill"! Det smakade exakt som det skulle, men vi hittade ingen sill!

Höll på att fortsätta den här vegtråden men då hade jag fått Sveriges alla icke vegogubbar på mig, så det avstår jag allt ifrån! För nu e det helg, å då skall vi vara snälla och låta alla ha sin tro! :)

.

Bifogar även  en bild på Gotlandskameran! De här e som förr i alla fall, önskedrömmen för en Leicaägare! Zeissoptik på Leican!

Å bry er inte om de här små "gnistorna" i bloggen, dom självdör själva om nu ingen går fram och petar i dom! ;)

Och ha nu en fortsatt fin afton dan före dan!

/Bengan

Inlagt 2019-04-18 18:28 | Läst 772 ggr. | Permalink(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg